21.5 C
Vaslui
26-sept.-2022

Husean trimis în judecatã, dupã ce a convins douã surori sã se prostitueze!

- Advertisement -

ÎNCHIS Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipale Husi au reusit sã strângã dovezile necesare pentru a aduce în fata instantei un husean în vârstã de 19 ani, care a convins douã surori, ambele minore la data comiterii faptelor, sã practice prostitutia, iar profitul sã îl împartã. În prezent însã, bãiatul care riscã pânã la sapte ani de închisoare, pentru proxenetism, se aflã încarcerat într-un penitenciar din judetul Brãila, pentru comiterea altor fapte penale.

Politia Husi s-a sesizat în legãturã cu acest caz încã din 2013, iar din cercetãrile efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale a reiesit cã cele douã surori practicau prostitutia încã din anul 2012, iar huseanul Croitoru Robert, cel acuzat de anchetatori de proxenetism, coordona “afacerea”, nu doar aducând persoane cu care fetele întretineau relatii intime, dar le gãzduia chiar la el acasã, într-o locuintã din municipiul Husi. Sumele produse de fete din practicarea prostitutiei erau împãrtite între cei trei. Oamenii legii au constatat faptul cã cele douã surori, care au în prezent 19, respectiv 16 ani, nu erau constrânse de individ (si el minor, la data comiterii faptelor, n.r.), acestea acceptând de bunãvoie sã se prostitueze. În noiembrie 2014, anchetatorii au finalizat cercetãrile în acest caz, individul fiind trimis în judecatã, pentru sãvârsirea infractiunii de proxenetism. Culmea este cã acesta se aflã deja în închisoare, dar pentru alte infractiuni! “În acest moment, inculpatul trimis în judecatã pentru proxenetism se aflã încarcerat într-un penitenciar din judetul Brãila, pentru comiterea altor fapte penale”, a confirmat inspectorul Mihaela Straub, reprezentantul IJP Vaslui.

Sora de 19 ani este deja plecatã în Italia!

Apropiatii celor douã fete spun cã, cel putin una din ele, nu mai este demult în tarã, ci în Italia. “În dosar ele figureazã ca pãrti vãtãmate, iar în fata legii trebuie sã rãspundã doar el. Ele sunt bine, sãnãtoase. Sora de 19 ani este plecatã deja în strãinãtate, stabilitã într-un oras din Italia”, au spus acestia. “Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei municipale Husi, s-au sesizat din oficiu în acest caz. Faptele s-au petrecut pe parcursul anului 2012 – 2013, iar inculpatul le-a înlesnit celor douã surori practicarea prostitutiei, pe raza municipiului Husi. Sumele de bani astfel obtinute erau împãrtite între cei trei. Faptele sãvârsite de tânãrul în vârstã de 19 ani întrunesc elementele constitutive ale infractiunii de proxenetism, faptã prevãzutã de art. 213 din Noul Cod Penal”, a precizat Mihaela Straub, reprezentanta IJP Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.