spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Huseancã arestatã la Iasi pentru proxenetism!

- Advertisement -

PROXENETÃ O huseancã s-a fãcut… proxenetã la Iasi! Acum douã zile, femeia împreunã cu concubinul sãu, a fost arestatã, în baza unui dosar cu detalii înfiorãtoare, instrumentat de procurorii DIICOT Iasi. Cei doi au sechestrat si obligat douã fete, dintre care una din Husi, Ioana S., de 18 ani, prin bãtãi crunte si amenintãri, sã întretinã raporturi sexuale cu zeci de clienti.

În urmã cu douã zile, procurorii DIICOT Iasi au cerut magistratilor arestarea preventivã a celor doi proxeneti, huseanca Delia Margareta Cosug si Neculai Papafir, concubinul acesteia. Cei doi, în ultimele patru luni, au obligat douã fete, de 23 si respectiv 18 ani (aceasta din urmã fiind din municipiul Husi), sã se prostitueze. Conform cercetãrilor, fetele au fost ademenite într-un apartament de lux, închiriat de cei doi cu 100 de lei pe zi, la finele lunii februarie. De acolo însã, nu au mai fost lãsate sã plece. Timp de o sãptãmânã, cei doi le-au bãtut si amenintat, pentru cã acestea se împotriveau propunerii lor de a practica prostitutia. Dupã aceea, zilnic, spun procurorii, le erau adusi, în medie, câte 20 de clienti. „Numai duminica nu li se aduceau clienti, fiind scoase în oras, sub atenta supraveghere a celor doi. Fiecare persoanã care beneficia de „serviciile” tinerelor achita proxenetilor diverse sume de bani, variind între 50 si 100 de lei. Femeile erau obligate sã întretinã si relatii intime între ele. Împotrivirea lor însemna bãtãi crunte, cu diferite obiecte din locuintã. Pentru ca fetele sã nu cearã vreunui client sã anunte Politie, proxenetii se ascundeau în dulap, în timp ce ele erau cu clientii”, au mai spus procurorii.

Le bãtea cu coada de la mop!

Din dosar reiese cã cei doi proxeneti au reusit sã facã bani frumosi de pe urma fetelor, dar suma exactã nu s-a stabilit. În propunerea de arestare preventivã, s-a spus cã o mare parte din bani erau cheltuiti de proxeneti pe distractii în cluburile din Iasi, dar cei doi si-au mai achizitionat si un laptop, o plasmã si douã ventilatoare. Huseanca Delia Margareta Cosug era, se scrie în propunerea de arestare preventivã, cea mai agresivã, ea bãtându-le cel mai des pe fete cu o coadã de mop.

Dupã luni de chin, una din fete, profitând de neatentia celor doi proxeneti, a reusit sã dea un sms tatãlui sãu si sã îi spunã locul unde se aflã apartamentul. De aici si pânã la prinderea în flagrant a proxenetilor nu a mai fost decât un pas. În data de 28 iunie, procurorii DIICOT au organizat flagrantul, în urma cãrora fetele au fost eliberate, iar cei doi, Delia Margareta Cosug, 25 de ani si Neculai Papafir, 30 de ani, au fost arestati. Procurorii au informatii cã nu doar cele douã fete au fost traficate de Cosug si Papafir, ci mai multe persoane au ajuns în situatia lor. Magistratii Tribunalului Iasi au dispus pe 29 iunie arestarea lor preventivã pentru 29 de zile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.