spot_img
25.1 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Hușeancă moartă de Covid!

- Advertisement -
FATAL… Femeia a ajuns târziu la spital, pentru că nu a luat în seamă semnele bolii!

GRAV… O hușeancă în vârstă de 67 de ani, din municipiul Huși, a decedat în Spitalul “Elena Beldiman” din Bârlad, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. Femeia a luat boala, spun apropiații, de la soțul său. Boala fusese transmisă și celorlalți membri ai familiei, inclusiv nepoților, însă starea de sănătate a femeii de 67 de ani a început să se deterioreze cel mai vizibil. Cu toate acestea, ea era sceptică și se simțea o femeie puternică, astfel că, din păcate, nu a vrut să ia în seamă prea mult simptomele. A ajuns la Spitalul din Bârlad în ultimul moment. A decedat în scurt timp, iar pe 31 august, spun apropiații, sicriul cu trupul neînsuflețit va fi adus la Huși. Vestea a generat rumoare în oraș, căci scepticismul față de vaccinare și chiar față de existența virusului Sars-Cov-2 e încă prezent.

Femeia în vârstă de 67 de ani era o persoană robustă, energică, harnică și cu sănătatea era destul de bine. Se are că infecția a fost luată de la soțul său. Apropiații spun că i-a infectat fără să știe pe toți cei dragi, inclusiv pe nepoții lor. Soția însă a început prima să se simtă mai rău, având cumva simptomele apropiate unei răceli. Nu le-a luat în seamă, pentru că, în genere, nu era un om care să se plângă prea mult. “A avut mereu un fel energic de a fi. Un om muncitor, o femeie vrednică, de toată isprava. De aceea poate că nici nu a luat în seamă prea mult, când a început să se simtă mai slăbită, mai că o doare ceva, că una, ca alta. A crezut că trece”, spun apropiații. Din păcate însă, simptomele s-au acutizat destul de repede și a ajuns la spitalul municipal “Elena Beldiman” din Bârlad destul de târziu, când starea sa de sănătate era șubrezită într-o măsură mult prea gravă, ca medicii să mai poată face ceva. A decedat, iar vestea a generat rumoare în oraș. Scepticii au început să caute iar explicații bizare, în timp ce oamenii care se tem de boală au reacționant, promovând ideea de imunizare prin vaccinare, singura care ar putea să țină piept formelor dificile ale bolii.

“Când am auzit ce s-a întâmplat, i-am cerut fiicei mele să mă ducă și pe mine la vaccin”

“Eu o cunosc de mai bine de 30 de ani, căci am locuit câțiva ani, în tinerețe, în zona Răiești, spre pod la Înălțare. Foarte bine ne-am înțeles, ea fiind un om bun, vrednic, o femeie la locul ei. Când am auzit ce s-a întâmplat, i-am cerut fiicei mele să mă ducă și pe mine la vaccin, căci până acum nici eu nu am crezut. E prima dată când cineva dintre cunoștințele mele se îmbolnăvește și moare din cauza Covidului. Mâine, 31 august, o vor aduce acasă, în sicriu. M-a speriat foarte mult numai gândul. Nici ea nu cred că era vaccinată. Nu era o persoană bolnăvicioasă, era un munte de femeie, viguroasă. Și nepoții au luat boala, toți. Ea și soțul au patru copii reușiți, au nepoți. Îmi pare foarte rău. Mă duc și eu joi să mă vaccinez, pentru că vă spun sincer, îmi este frică. Am ajuns la vorba fetei mele, care a spus deodată, mamă, hai cu toții la vaccin, să nu ne pară rău că n-am făcut”, a spus hușeanca Margareta Bârsă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

 1. Ba da nu iti este rusine sa scrii asemea aberatii? Femeia moare din cauza tratamentelor si tu asemenea prostii? Trupul femeii va fi depus la capela si nu va fi nici in sac si nici un sicriu închis nu mai presupuneti aiurea. Si voi faceti presa..

  • Tratamentele nu omoara, ci trateaza. Asta pentru cultura ta generala. Covidul insa omoara, da. Vaccineaza-te, totusi. In creier, roaga doctorul.

   • Stiti ca familia va poate da in judecata nu? Morti de covid „desteptiilor” nu se duc in sicriu deschis!!! Maine o duce la biserica sa ii faca cum se cuvine. Defapt femeia a facut infart. Degeaba faceti spam aici cu n conturi false. Maine va fac reclamatie pentru stiri false. Si tie andrei ti am salvat ip-ul si voi face denunt pentru calomnie. Voi știți mai bine ca familia ce sa intamplat cu femeia.

  • Tot ceea ce scrie este purul adevar! Nu scrie nici de sac, nici de sicriu inchis, doar ca daca nu stii sa citesti decat titluri, culca-te la loc. Si vaccineaza-te. Ca sa nu te omoare si pe tine „tratamentele”.

  • La Barlad se duc cei cu Covid. Asa, ca chestie. Pentru alte tratamente, orice, ramai la Husi, te duci la Vaslui sau la Iasi, Venetia, Viena, Londra, tokio. Ori pe unde mai sunt spitale. La Barlad e cu covidul in principal. Ca au dus greul pandemiei cu covidul si acolo s-a facut unitatea suport.. Ca sa stii si tu, cand te-or lua cu izoleta si n-ai avea habar unde te duc. La Barlad. Si vei primi „tratamente”. La fel.
   Sa ne vaccinam!! Cu cat mai multi oameni imunizati, cu atat boala nu se poate transmite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.