-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Hușeanul care vindea produse contrafăcute cu etichetele unor branduri de lux nu scapă de procurori

- Advertisement -
PEDEAPSĂ BLÂNDĂ… Omul în al cărui dosar erau părți civile cu nume sonore, s-a bucurat să afle că instanța l-a pedepsit doar la plata a 4800 lei, echivalentul a 120 zile de închisoare, dar că amână aplicarea pedepsei amenzii pe un termen de 2 ani de supraveghere.

APEL… Procurorii au fost nemulțumiți de condamnarea destul de blândă dată de instanța Judecătoriei Huși în cazul bărbatului care vindea produse contrafăcute, pe care figurau în fals mărcile unor celebre branduri de lux. Anchetatorii au declarat Apel și speră ca hușeanul acuzat de “punere în circulație a produselor contrafăcute”, pe care erau lipite mărci precum Nike, Hugo Boss, TOMMY HILFIGER sau Chanel, să fie pedepsit mai aspru.

Procurorii s-au străduit să documenteze cazul, au pus și sechestru pe mai multe bunuri, care, eventual, să fie valorificate în caz de recuperare a unui prejudiciu, însă, la momentul pronunțării sentinței, hușeanul s-a putut declara aproape… victorios. Omul în al cărui dosar erau părți civile cu nume sonore, s-a bucurat să afle că instanța l-a pedepsit doar la plata a 4800 lei, echivalentul a 120 zile de închisoare, dar că amână aplicarea pedepsei amenzii pe un termen de 2 ani de supraveghere, timp în care era obligat să presteze 45 de zile de muncă în folosul comunității. Prea puțin, par să considere procurorii, care știu că pe piață se scot tot mai multe produse (haine, încălțăminte, accesorii, cosmetice, etc) de slabă calitate, pe care unii cumpărători dau bani mulți, crezând că achizionează produse originale, la preț de chilipir. Trebuie spus că instanța de fond a decis să ridice măsura sechestrului asigurator. Procurorii hușeni au declarat Apel, iar primul termen va fi la Iași în luna martie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.