spot_img
30.8 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Huseanul Cristi Zlatan, pe scena “Next Star”!

- Advertisement -

SUCCES Husenii au toate motivele sã se uite joi, 13 noiembrie, la “Next Star”, întrucât un pusti talentat din “orasul dintre vii”, Cristi Zlatan, în vârstã de 12 ani, pasionat de freestyle, va fi prezent cu un moment special! Desi a început sã danseze de numai 2 ani, fãcând, spune el, singur, repetitii si coregrafii, pustiul a izbutit sã convingã specialisti din domeniu cã meritã sã evolueze pe scena “Next Star”.

Cristi Zlatan, elev în clasa a VI-a, la Scoala “Mihail Sadoveanu”, sperã sã ajungã într-o zi un mare dansator. Are emotii când se gândeste cã joi, 13 noiembrie, începând cu ora 20,30, toatã tara va vedea momentul sãu de succes, de pe scena îndrãgitei emisiuni. Detaliile de la filmãri rãmân totusi un secret, tocmai pentru ca surpriza sã fie una totalã. Dezinvolt si bucuros sã stie cã a izbutit sã ajungã într-un asemenea concurs de talente, Cristi spune cã si-ar dori sã devinã celebru precum… dansatorii din trupa lui Conect-R. “Mi-ar place sã fiu într-o zi un mare dansator. Asa cum sunt bãietii din trupa lui Conect-R. Îmi plac mie mult, sunt foarte buni. Conect-R e un tip super! A dat noroc cu mine si m-a felicitat. Mi-am dorit mult sã ajung pe scena de la Next Star”, povesteste Cristi. Acesta spune cã de la castingul sustinut, în varã, la Galati, a revenit acasã fãrã vreun rezultat concret, dar telefonul primit de mama sa, în luna septembrie, prin care era informatã cã echipa Next Star l-a selectat pentru emisiune pe huseanul talentat la dans, l-a fãcut foarte fericit. “Mama a primit telefonul, prin care i s-a spus cã am fost selectat. Chiar eram cu un coleg de-al meu când am primit vestea. Am fost foarte bucuros”, spune Cristi. De altfel, vestea despre participarea sa la emisiune s-a rãspândit repede. Diriginta sa, prof. Viorica Tarãlungã, prof. Valeria Szekeres si nu numai, l-au încurajat pe copil, la fel si colegii. “Bravo lui! Dacã a ajuns pânã acolo înseamnã cã are talent. Noi sperãm sã facã ceva frumos pe scenã, abia asteptãm sã îl vedem în emisiune”, i-au transmis acestia.

Husenii au talent!

Trebuie spus cã, în ultimul an, au mai fost si alti patru huseni talentati, care au realizat momente speciale, pe scena unor emisiuni TV de succes. Este vorba despre Dragos Minut, de asemenea, un dansator foarte bun, care a mers la “România danseazã”; Laura Bisog a participat la “Românii au talent”, uimind prin asemãnarea vocalã, dar si în ceea ce priveste imaginea, cu artista celebrã Mirabela Dauer; tot la “Românii au talent” au participat si cei doi excelenti dansatori, Vlad Croitoru si Cristian Frentescu, care împreunã au format trupa RWB. A venit acum rândul lui Cristi sã îsi încerce norocul. Succes, Cristi Zlatan!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.