Husenii au talent

SUCCES… Participarea celor doi tineri din Husi la concursul televizat “Românii au talent” s-a dovedit a fi o alegere inspiratã, mai ales cã au avut sansa sã-si etaleze talentul în fata unui public mult mai larg, fatã de reprezentatiile lor anterioare desfãsurate pe scenele locale. Mai mult, calificarea în etapa urmãtoare a competitiei le oferã posibilitatea unei noi demonstratii de pricepere în arta dansului electro.

Sunt tineri, talentati si îsi doresc o carierã în domeniul dansului. Este vorba despre Cristian Frentescu în vârstã de 21 de ani si Vlad Croitoru, de 19 ani, tinerii din Husi care au fãcut furori la “Românii au talent”. Numãrul de electro dance prezentat de bãieti a impresionat atât numerosul public, cât si pe jurati, toti trei fiind de accord cã tinerii huseni meritã sã meargã mai departe în competetie. Chiar dacã la nivel local, trupa RWB si-a fãcut un nume, dupã ce a fost invitatã la diverse concursuri desfãsurate la Husi, membrii trupei aveau nevoie de ceva mai mult pentru ca talentul lor sã fie remarcat de un public mai larg. Astfel, si-au pus în gând cã participarea la preselectiile celui de-al patrulea sezon a emisiunii “Românii au talent” ar putea reprezenta o rampã de lansare. Calificarea în turul urmãtor al competetiei demonstreazã faptul cã initiativa lor a fost una inspiratã si promit cã urmãtoarea lor reprezentatie va avea si mai mare efect la public. Dupã aparitia lor la TV, tinerii au devenit mici vedete ale orasului, toatã lumea privindu-i cu admiratie. Husenii sunt extremi de încântati de faptul cã în orasul lor existã talente. “Mi-a plãcut foarte mult cum s-au miscat bãietii pe scenã. Îi cunosc mai demult, mai ales cã sunt de vârstã apropiatã de ei si pot spune cã le admir curajul. Le urez mult succes în etapa urmãtoare si sper sã ne surprindã cu ceva plãcut”, a spus Andrei din Husi.

Vi-l mai amintiti pe Sebastian Ciobanu?

Husul a mai fost reprezentat la “Românii au talent” si de non-talente precum Sebastian Ciobanu, care a devenit “celebru” prin interpretarea piesei “Drumurile noastre toate”. Dorinta lui acerbã de a deveni vedetã l-a determinat sã interpreteze de mai multe ori aceeasi melodie, poate, poate, si-o da seama cineva de talentul sãu. Mai mult, el a venit însotit de iubita lui Mihaela Badiu, relatie care a dat nastere unei adevãrate telenovele în sezonul trecut al competitiei. Vãzând cã Sebi nu poate trece de mult prea rigurosul juriul, Mihaela s-a decis sã-si expunã talentul muzical prin interpretarea celebrei “Ham un bãietel”. Neavând succesul scontat, concurenta si-a încercat din nou norocul în materie de muzicã interpretând piesa Lorei, “Fãrã el”, deznodãmântul fiind acelasi. Când a fost întrebatã de juriu cum mai stã cu dragostea, Mihaela a fost foarte explicitã: “nu, nimic, nicãieri”. Totusi, trebuie admiratã dorinta lor acerbã de a deveni vedete.
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ