Husenii care au fãcut scoalã de soferi pentru categoria D, supãrati cã nu s-a mai organizat examinare finalã, de 6 luni!

SOLICITARE… Mai multi huseni reclamã faptul cã, din luna mai a acestui an, în oras nu s-a mai organizat examinarea finalã a celor care au absolvit cursurile scolii de soferi, la categoria D. “Am cheltuit o grãmadã de bani. Ne dorim sã obtinem aceastã categorie, ca sã ne putem angaja, fie în tarã, fie în strãinãtate, dar de atâtea luni nu primim niciun rãspuns. Am fost de foarte multe ori la Vaslui, la Prefecturã, peste tot, dar ni s-a spus doar cã “nu se organizeazã”. Instructorii nostri se intereseazã si ei, dar nu pot face mai mult de atât”, se plâng husenii. Prefectura Vaslui urmeazã sã formuleze un rãspuns oficial fatã de situatia absolventilor de cursuri pentru categoria D, din municipiul Husi.

Nemultumitii sustin cã din luna mai tot sperã sã poatã sustine examenul, în asa fel încât sã capete competentã, pentru locurile de muncã pe care sperã sã le obtinã. “Noi am cheltuit multi bani. Cu scoala, cu fisele medicale, cu tot, cred cã ne-a ajuns la 2000 de lei. Pentru noi e mult. Dar am investit, sperând sã obtinem aceastã categorie, ca sã putem sã ne gãsim locuri de muncã pe microbuze sau autobuze. Vrem sã muncim, nu vrem altceva. Si am terminat cursurile din luna mai, am tot asteptat, dar degeaba. A fost cu pandemia, a fost cu starea de urgentã, dar acum am iesit din ea si s-au reluat activitãtile. Mãcar sã ne spunã cineva care are autoritate, dacã se mai face un asemenea examen la Husi si când? Suntem mai multi oameni, nu sunt doar eu”, a spus unul dintre absolventi, în vârstã de 42 de ani.

Husenii vor un rãspuns! 

Husenii, care de toti ar fi vreo 10 în aceastã situatie, sustin cã ar fi fost de acord ca mãcar sã dea examenul în altã parte, în alt oras, dacã nu la Husi. “Normal cã noi vrem sã dãm în orasul nostru, unde am învãtat, dar dacã nu se poate, poate putem da în alt oras, la Vaslui sau la Bârlad. Atunci ar trebui sã punem noi benzinã, dar asta este, vom scoate alti bani din buzunar. Atât vrem, un rãspuns sigur”, au mai spus nemultumitii. Ieri, la Prefectura Vaslui a fost trimise întrebãrile pentru acest subiect, urmând ca în timp util, institutia sã formuleze un rãspuns.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ