spot_img
22.2 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Hușenii pasionați de motoare turate iar își supără concitadinii cu gălăgia nocturnă

- Advertisement -

ZGOMOT… Tinerii din Huși cu slăbiciune pentru motoare turate iar i-au supărat în ultima perioadă pe localnicii din centrul orașului și nu numai. Deranjul făcut îndeosebi noaptea, de mașini, scutere, motociclete, etc, care s-ar lua la întrecere, după cum susțin petiționarii, nu lasă oamenii să se odihnească.

„Dragi hușeni, vin și eu cu o întrebare: mai avem pe cineva în orașul Huși care să răspundă de liniștea și ordinea publică? Seară de seară, strada AI. I. Cuza s-a transformat în curse de mașini și motociclete până la 4 dimineața, cu motoare ambalate la maxim. Se pot lua măsuri în acest caz?”, a fost lansată problema în spațiul public de unul dintre hușenii nemulțumiți de situație. Deși chestiunea a mai fost adusă relativ recent în atenția opiniei publice, fapt care, cel puțin teoretic, ar fi trebuit să fi dus deja la o rezolvare a situației, mulțimea de reacții din partea localnicilor care au subscris și acum acestei nemulțumiri arată că gălăgioasele întreceri rămân de actualitate la Huși.

Nemulțumirile trebuie aduse la cunoștința oamenilor legii, printr-o sesizare

„Sunați la Poliție, ei sunt cei care răspund de liniștea populației”, a fost de părere Luminița. „O patrulă a Poliției ar trebui să fie pe stradă la ora aceea, să se autosesizeze, că e o problemă de luni de zile, nu de o seară, două”, a răspuns Radu, hușeanul care a adus în atenția publică această problemă. „Când de-abia adormi copilul, (cu febra de 40) și îl auzi pe baiețașul cu râsul acela de “scuter”, de face poc, poc, păi turbezi. La Lidl e invazie, drifturi, la Profi motoare, muzică, țipete, că se adună toți meltenii (îmi cer scuze față de cei ce chiar sunt civilizați și au, totuși, cât de cât respect). Am o întrebare, când o să zboare sticle de prin balcoane, pe unde o să mai facă poc, poc? Îmi place și mie, dar ce e prea mult, e prea mult. Ți-ar plăcea să vină cineva în fata blocului/porții să facă același lucru? Eu zic că nu”, a reacționat un alt localnic. Au fost și hușeni care au îndemnat nemulțumiții să nu se rezume doar la reclamațiile lansate în mediul online, ci să sune fără ezitare la 112, de fiecare dată când întâmpină astfel de probleme, aspect recomandat și de oamenii legii. „Cetățenii care se confruntă sau sunt martori la atitudini care generează probleme privind tulburarea liniștii și ordinii publice, încălcări de norme sociale/rutiere sau alte situații care afectează ordinea și siguranța publică pot apela la numărul unic de urgență 112, pentru a solicita ajutor. Fie agenții de poliție din cadrul IPJ Vaslui, fie colegii jandarmi sunt în măsură să intervină. De asemenea, sunt aspecte care țin de ordinea și liniștea publică ce pot fi sesizate inclusiv agenților de Poliție Locală. Este important însă să fie sesizate în mod direct aspectele care crează probleme pentru cetățeani, pentru a se putea lua măsuri în consecință”, au spus reprezentanții IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

14 COMENTARII

  1. Pai na, daca le-a „loat” mamy cu euroii de la babe motor, plodu’ tre’ sa arate si el ca are cu ce. Impresioneaza minorele pe langa care trece calare pe calu putere sau se impresioneaza pe el insusi trosnind si duduind prin centru pe sub balcoanele crestinilor care poate vor sa mai hodineasca un pic dupa serviciu, un luctu total necunoscut in prezent si poate nici un viitor pentru trosnitorii de esapamente ale motoarelor. Despre militie, mucles, imi aduc aminte ca treceam pe la Numaru’ 2, cu ceva zumzet mai tare la o batrana dacie, care asa graia ea saraca din fabrica de cand era tânără. Organul refonfat, Garcea veritabil, batra din bastonul de cioban ancestral ca zumzaie tare micuta si jeneaza. Acu s-a modernizat ciobanul ca nu mai e deranjat de zbarnaitul motorului ambalat cu nerv de pustanul de 14 anisori.

  2. Copiii ștergătoarelor la cur se întrec. După ce motor are văcarul îți dai seama de câti ani șterge mă-sa babe la cur în Austria. Mai este o echipă de retardați, copiii unor buticari, care se cred avuți. În fine dacă ii scuturi pe toți abia găsești vreo doi neuroni deci nu avem pretenții sa ne dezvoltam sau sa trecem la un alt nivel eventual ne putem întoarce în timp

  3. Garcea de la husi dorm în post. Se fac ca muncesc și au pretenții și sporuri de nani și stat în post. Totu acolo e praf și pulbere fina . Korupaciune și capitalism de cumatrie cu anagramati în funcție. Trăiască capitalismul socialist multilateral dezvoltat ci anagramati .

  4. Sunt câțiva polițiști tineri, care au și ei motoare! Păi când se anunță control ,nu mai vezi unul pe stradă. M-ai sunt niște copii de bani ,care parchează unde vor ei , bă pe trotuar , spatiu verde etc. Am să-mi scot evacuarea de la mașină și am să circul o zi întreagă pe la poartă primarului și a deputatului . Au construit o grupă de circulație, doar nu numele să sugă banii Hușului. Nimic nu mișcă în Huși. Nu sunt in stare să facă o parcare etajată în centrul. Dau cățeii aia comunitari amenzi de parcare și parcarea e plina de mașini de vânzare.

  5. Sa vina sa facă întreceri la Vaslui de la spital la M Grecilor.. Și așa miliție nu mai este, poliție locala, nu, sau nu mai au gaz sa patruleze, și tot asa.. Și stau vreo 2 viceprimari pe acolo, patroni pe la casele de vis-a-vis de Silver și tot asa… Dar, nimic, NIMIC… nu se plătesc orele de noapte sau ia numai cine trebuie… Miliția nu mai există

  6. Hușenii nu sa stea sa scrie pe Facebook , sa i trimită pe cei care fac gălăgie cu motoarele lor sa le tureze in poarta la marele Tataru că el, cu scursurile sale promovate în funcții( Nacu , Iovu și kordoiul de Ioneasca ) au distrus Poliția Huși; Alinuța, care e scopul articolului, chiar te doare de hușeni sau te a pus escrocul de Timofticiuc să arăți că nu merge treaba cu actualul șef și trebuie promovată una din panaramele alea de mai sus?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.