spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
28-feb.-2024

Husenii, poftiti la deszãpezit trotuarele!

- Advertisement -

FÃRÃ SPOR Marea majoritate a trotuarelor din Husi sunt din nou acoperite de un strat gros de zãpadã si, desi angajatii de la Salubritate au iesit cu un utilaj special pentru curãtare, actiunea nu prea este cu spor, dacã putini sunt cei care ies sã înlãture nãmetii din fata proprietãtii pe care o administreazã! Aceasta este si pãrerea Primãriei Husi, care ar putea da amenzi din acest motiv, legea având prevederi clare în acest sens.

„Prin oras, pe trotuare îti rupi picioarele. Zãpada a fost lãsatã asa cum a cãzut, nimeni nu s-a obosit cu înlãturatul ei si sã curete trotuarele. E riscant pentru oameni. Peste tot în oras e la fel! De ce? Ce sã întelegem? S-a înmultit numãrul cazurilor de persoane care îsi rup picioarele si ajung la spital din aceastã cauzã”, a ridicat problema consilierul Cristinel Popa, în ultima sedintã de Consiliu. Si desi, între timp, se mai deszãpeziserã trotuarele, noul val de ninsoare, de la finele sãptãmânii trecute, a pus totul la loc! „Dupã cum se poate vedea, oamenii de la Salubritate muncesc, sunt vãzuti în permanentã în oras, deszãpezind. Dar aici avem o altã problemã: lipsa de implicare a persoanelor care au magazinele, societãtile comerciale, casele, birourile sau ce mai are fiecare, dar nu vor sã iasã cu o lopatã, cu o altã unealtã, ca sã dea zãpada din perimetrul gospodãriei lor. Sunt si care ies si avem tot respectul pentru ei, cã se vede cã le pasã de locul unde trãiesc si unde lucreazã , dar si de cetãtenii din jur, însã multi nu o fac. Si se vede”, a spus primarul Ioan Ciupilan.

Se vor da amenzi!

„Într-adevãr, au fost multe situatii în care ar fi trebuit sã se dea amenzi, asa cum prevede legea, dar asta ar fi trebuit sã o facã angajatii Primãriei si voi avea în acest sens o discutiei si cu ei. Problema este alta, cã viata este asa cum este, banii nu ajung niciodatã, iar dacã mai vii si îi dai omului o amendã de o sutã, douã de lei, parcã îti pare rãu. Fiecare are ce face cu banii, decât sã plãteascã amenzi. De aceea nu prea se dau aceste amenzi, din pãcate. Dar dacã multi nu vor întelege de bunã voie, fãrã îndoialã, vor fi sanctionati, asa cum cere legea”, a mai spus primarul Ioan Ciupilan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.