9.4 C
Vaslui
21-mart.-2023

Hușenii, puși pe curățat străzile de nămeți, numai că mașinile lăsate vraiște încurcă treaba! Prin comune e mai greu: un drum rural a fost închis din cauza zăpezii! (FOTO)

- Advertisement -

NĂMEȚI… A nins serios la Huși, iar prin oraș, angajații Serviciului de Salubrizare au pornit ofensiva curățării drumurilor. Necazul însă vine atunci când se ajunge pe străzile pe care mașinile sunt parcate alandale, ba pe carosabil, ba pe trotuar, iar proprietarii nu ies să mute un pic vehiculele din loc, să poată și echipele acționa mai eficient. De partea celalată, proprietarii de autoturisme susțin că nu au unde să ducă mașinile, readucând în atenție vechea și mare problemă a numărului foarte mic al locurilor de parcare.   

Văzând activitatea destul de energică din centrul orașului, hușenii cred că, de data asta, pe angajații de la Salubrizare din Huși nu i-a luat ninsoarea prin surpindere, întrucât au fost văzuți pe străzi încă din cursul nopții, cu utilaje și echipele de muncitori. E nevoie însă de intervenții și pe străzile din zonele din marginea târgului, spun localnicii.  De asemenea, autoritățile îndeamnă hușenii să nu ezite să susțină și ei înșiși, fiecare, efortul deszăpezirii, prin curățarea porțiunilor din domeniul public, din fața imobilelor sau firmelor pe care le dețin.

Drum blocat între Arsura și Ghermănești

În zona rurală, troienele sunt mai greu de înlăturat de pe partea carosabilă, drept urmare, Poliția Rutieră a anunțat că porțiunea de drum dintre localitățile Ghermănești și Arsura a fost închisă până când circulația va putea fi reluată în bune condiții. „Astăzi, 28.01.2023, începând cu ora 13.30, un tronson de cca. 1,5 – 2 km din drumul județean DJ 284, situat între localitățile Arsura și Ghermănești (com. Dranceni) va fi închis traficului rutier, din cauza depunerilor consistente de zăpadă. Tronsonul va fi redat circulației după câteva ore, după curățarea acestuia, cu utilajele de mai mare capacitate deplasate în zonă”, au precizat reprezentanții IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.