18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Hușenii solidari cu șoferița amendată în Dobrina s-au autodenunțat

REACȚII… Amendarea șoferiței care a vrut să își facă târguielile la supermarketul din Dobrina, dar, când a intrat în parcarea spațiului comercial, a trecut peste linia continuă, a stârnit solidaritate din partea hușenilor, care s-au „denunțat” singuri pentru faptul că procedează de ani de zile…exact la fel. Localnicii cer autorităților să găsească o soluție în acest caz, căci, dacă polițiștii vor aplica legea, stând în dealul Dobrinei ca să îi prindă pe cei care trec peste linia continuă, ori vor amenda sute de hușeni pe zi, ori la respectivul supermaket nu se vor mai duce cumpărătorii.

„Domnilor, nu vă mai exprimați, dacă nu știți orașul. Acolo, la deal, la magazine, nu te poți duce cu sacoșa în mână, pe jos. Că e departe. Vii din oraș cu mașina, faci cumpărături și te duci în treaba ta. Cum adică „să ne ducem pe jos, cu plasa, să ne facem cumpărăturile”?! Vorbiți doar cei care știți orașul, nu vă mai dați cu părerea toți care n-ați trecut prin Huși decât cu gândul”, s-a supărat o hușeancă, pe cei care au reacționat la povestea șoferiței amendate și au criticat-o, recomandându-i să se ducă cu sacoșa, pe jos, să își facă piața. De altfel, reacțiile la pățania femeii sancționate cu 1.305 lei și 6 puncte de penalizare, pentru că a trecut peste linia continuă din fața supermaketului din Dobrina, au fost care mai de care mai picante, cele mai multe ținând partea șoferiței. Hușenii au cerut autorităților să se implice, pentru a găsi o soluție, întrucât a-i amenda întruna pe cei care sunt nevoiți să recurgă la acest gest, căci altfel nu pot intra în parcarea acelui magazin, nu e în folosul nimănui.

„Adică, să mă duc să fac cumpărături de un million și să risc să plătesc 13, nu prea îmi convine”

„Nu vă mai certați. Soluția e simplă. Să se deseneze de către Poliție linie întreruptă în loc de linie continuă. Ce mare greutate? Dacă Poliția nu vrea, luați voi o cutie de vopsea și faceți desenele și gata. Hai că v-am dat și soluție”, a încercat cineva să facă o glumă. Atât le-a trebuit hușenilor care chiar se confruntă cu această problemă. „Dacă ai fi în locul nostru, nu ai mai face glume proaste. E dreptul nostru să ne ducem la cumpărături, fără ca să știi că dacă intri cu mașina la magazin, riști să dai 13 milioane de lei vechi, amendă. Adică, să mă duc să fac cumpărături de un million și să risc să plătesc 13, nu prea îmi convine. Să se facă ceva, ca oamenii să se poată duce la cumpărături fără grija că rămân fără permis”, au reacționat localnicii. De reamintit că pe 27 februarie, o șoferiță din Huși a fost sancționată de Poliția Rutieră, cu 1.305 lei și 6 puncte penalizare, pentru că a trecut peste linia continuă din fața unui supermarket din zona Dobrina. Femeia și-a recunoscut vina, pentru care a fost sancționată corect de polițistul rutier, însă a declarat că supărarea sa este pentru faptul că toți conducătorii auto care vin la magazin procedează la fel, neavând altă posibilitate, însă doar ea a primit amendă.

 

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

3 COMENTARII

 1. Care linie continua… faceti poze si contestati-o. In Anglia daca linia e intrerupta se anuleaza amenda. In schimb ar trebui amendat administratorul drumului.

  • Foarte corect! Care linie continua? In logica politistilor, un conducator auto trebuie sa isi imagineze sau nu ca e linie continua.
   Rusine politistilor!
   De ce nu sanctionati administratorul drumului? Ca doar aveti posibilitatea legala. dar e mai comod sa aplici o sanctiune unei femei.
   Cu amenda contestata in instanta, doamna castiga fara nicio problema. Dar sa faca poza pana cand idiotii nu marcheaza drumul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here