spot_img
18.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Hușenii, supărați că trece campania electorală, dar prin poarta lor nu s-au pus două roabe de piatră (FOTO)

- Advertisement -

SPERANȚĂ… Hușenii care locuiesc pe diferite străduțe din oraș sunt convinși că au ratat oportunitatea ca, în perioada de campanie electorală, când multe lucruri, în opinia lor, se fac „brusc și repede”, să li se repare și lor drumul pe care locuiesc. Este cazul localnicilor de pe strada Ana Ipătescu, de la nr. 35 încolo, unde sunt vreo 300 de metri care nu au nici măcar piatră pe el, darămite asfalt. „Am sperat foarte mult, vă spun drept. Am spus că măcar în campania electorală ni se va pune și nouă pe aici un strat, care să facă practicabilă strada, mai ales când plouă. Dar am sperat degeaba. E o bucată de drum mică, de vreo 300 de metri, dar e abandonată cu totul. Mai e o săptămână până la alegeri, credeți că mai vine cineva să ne facă drumul? Eu sper să vină, că nu e mult. Noi nu vrem asfalt, că poate e scump, dar măcar o roabă, două de piatră. Uitați-vă cum arată! A mai și plouat. E posibil ca în oraș să arate un drum așa? Suntem câteva familii aici, mai avem și noi o mașină, ce facem? Nu putem să o lăsăm mereu la stradă, unde e asfalt, ca să încurcăm traficul. Poate se gândește cineva de la Primărie. Speranța noastră era acum, că știți că în campania electorală se fac multe… Dar nu știu dacă mai avem noroc să vină cineva să ne ajute, până la alegeri cu niște pietre pe la noi”, a spus unul dintre locuitorii străzii, care susține că a făcut frecvent petiții în acest sens, fără sorți de izbândă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. La noi pe strada dr. cherimbach au turnat asfalt in noiembrie anul trecut. Pentru ca era ingusta nu am crezut ca voi vedea asfalt Am fost la primar anul trecut si a spus că se va face sa avem răbdare, a avut dreptate.

  2. Cine să facă ceva? Astăzi, 31.05.2024, la ora 13:15 in parcarea Primăriei mai erau 5 autoturisme. Asta înseamnă că acolo se lucrează „la greu”. De joi au luat pauză. E weekend!!!! Dar e weekend total și permanent.

  3. Au scos asfaltul de pe principala din 2009 care in 15 ani n a avut o groapa, acum scot pe bucatele sa l strice, spalare de bani, jos cu ciupilan

  4. Trec de cateva ori pe luna prin Husi dar pot sa zic ca stati foarte bine cu asfaltul si curatenia , sunt drumuri bune, mergeti in orase mai mari si o sa vedeti ca drumurile sunt mult mai rele. Cred ca in toate orasele sunt inca stradute si ulite pietruite sau neasfaltate care se vor face pana la urma. In Iasi sau Buzau sunt cartiere cu renume care inca mai au strazi pietruite.

    • …. și jita de „director” de spital, și accidentul lui ficior-su, și neamurile de la punctele strategice… și vrea iar, c-altfel o belit pwla.

      Oricum o belește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.