spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Husul, invadat de „oamenii Guvernului”

- Advertisement -

UNA RECE, UNA CALDÃ! Vizitã ministerialã azi, la Husi! Reprezentantii Ministerului Mediului si Pãdurilor au plãnuit sã ajungã aici, pentru a face verificãri asupra stadiului lucrãrilor la Parcul „Cuza Vodã”, pe care îl finanteazã cu peste 5 miliarde de lei vechi. Se pare cã vizita era ieri, pentru functionarii Primãriei, „o surprizã” neasteptatã. Primarul Ioan Ciupilan însã, sustine cã nu are emotii, deoarece se aflã „în grafic” cu acest proiect. Dar partea mai interesantã este cã peste douã, trei zile, oficiali din partea ADR „Nord Est” vor veni si ei în „orasul dintre vii” ca sã semneze contractul de finantare pentru proiectul ce va aduce Husului mult asteptatele… 11 milioane de euro.

Fãrã prea multe anunturi oficiale, este asteptatã la Husi o vizitã din partea Ministerului Mediului. Reprezentantii MMP vor sã vadã cam cum merg lucrurile în proiectul parcului „Cuza Vodã”. Gurile rele spun cã unor functionari ai Primãriei, responsabili cu „hârtiile”, nu le-a venit deloc bine ideea controlului, însã singurul care a declarat cã „nu are nicio emotie” a fost Ciupilan. „Va veni controlul, dar eu nu am nici un fel de emotii. Stadiul lucrãrilor este unul bun, vom prezenta toate documentele necesare si vom continua realizarea unui parc foarte frumos, de care husenii se vor bucura în foarte scurt timp”, a declarat alesul Husului. Se pare cã reprezentantii Ministerului vor sã facã verificãri amãnuntite, în functie de rezultatul cãrora „sã dea drumul” primei transe, în valoare de aproximativ 2 miliarde de lei vechi, necesari în prima etapã de lucru. „Fãrã nicio îndoialã cã reprezentantii Ministerului vor constata cã treaba merge asa cum trebuie la parcul Cuza”, a declarat primarul, sigur pe sine.

Se semneazã contractul de milioane de euro cu ADR „Nord Est”!

VESTE BUNÃ Dacã prima vizitã se anuntã a fi una mai mult sau mai putin… emotionantã, în cel mult 3 zile va fi urmatã de o alta, care însã va aduce numai bucurie în „orasul dintre vii”. Primarul Ciupilan a confirmat vestea: „Este adevãrat cã în câteva zile va veni o delegatie de la Agentia de Dezvoltare Nord-Est, împreunã cu care vom semna contractul de finantare pentru cele 11 milione de euro. E o veste foarte bunã pentru noi toti”, a spus edilul. Cu acesti bani, în baza unui proiect deja fãcut cunoscut husenilor, se vor asfatta 37 de kilometri de strãzi în Husi, vechea clãdire a Policlinicii se va transforma într-un centru de consultantã, se va realiza un parc în zona industrialã si pe toate strãzile din Husi, autoritãtile promit cã vor fi montate camere video, pentru supravegherea orasului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.