spot_imgspot_img
spot_img
0.2 C
Vaslui
09-dec.-2023

Husul sfideaza criza!

- Advertisement -

EXTAZ Primarul Husului este pe cale sã dea marea loviturã. Cele douã vizite anuntate, din partea ADR “Nord Est” si a Ministerului Mediului si Pãdurilor au fost rodnice, atât unii, cât si altii plecând de la Husi cu gânduri bune. Dacã reprezentatii MMP au fost multumiti de cum decurg lucrãrile la parcul “Cuza” si au dat asigurãri cã fondurile pentru prima etapã de lucru sunt ca si virate, cei de la ADR “Nord Est” au îndeplinit ultimele formalitãti pentru trimiterea la Husi a celor 11 milioane de euro.

Dacã socotelile îi ies pânã la capãt, în octombrie Ciupilan are ce serba, în Zilele Husului! Pregãteste, spun gurile rele, “spre mâhnirea opozantilor si spre bucuria husenilor” inaugurarea a trei obiective: noua piata, parcul “Cuza Vodã” si spatiul de joacã de pe strada “Alexandru Giugaru”. “Dacã mai vin si banii pentru cei 37 kilometri de strãzi asfaltate în Husi, si vin cu sigurantã, dacã inaugurãm acum cele trei obiective, eu pot sã spun de pe acum husenilor cã ce am promis în campanie s-a realizat în procent major. Am promis strãzi asfaltate cu fonduri europene si guverna­mentale, am promis parcuri frumoase, am primit piatã nouã, da? Sunt foarte aproape sã împlinesc ce am scris în platforma mea electoralã. Nu vreau altceva, vreau doar sã spun ce gândesc. Bucuria mea este ca oamenii sã stie cã eu nu am uitat ce am spus atunci si m-am tinut de cuvânt”, se mândreste alesul.

Pânã la sfârsitul anului va fi fãcutã si licitatia!

Vizita inspectorilor ADR “Nord Est” la Husi a fost una eficientã. Ioan Ciupilan sustine cã s-au îndeplinit ultimele formalitãti, pentru primirea celor 11 milioane de euro. Mai mult, crede cã pânã la sfârsitul anului se va realiza si licitatia si va sti exact cine va fi constructorul celor 37 kilometri de strãzi. “Pânã la finalul anului vom afla si câstigãtorul licitatiei. Este timp sã fie organizatã si nu mai dureazã mult pânã când ne apucãm de treabã. Da, sunt multumit de ce s-a fãcut pânã acum. Munca nu s-a terminat, mai avem destul, dar pânã acum suntem în grafic, pot sã spun. Ce mi-am propus este foarte aproape de împlinire”, a conchis primarul Husului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

270 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.