I-a ars casa în Săptămâna Mare, de la o țigară!

FOC… Incendiul a mistuit aproximativ 70 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, două ferestre, uși, mobilierul și bunurile electrocasnice din două camere.

GHINION… O familie din satul Bârlălești, comuna Epureni, a fost la un pas să rămână în stradă, de la o țigară uitată aprinsă. Pompierii au salvat trei camere ale casei cuprinse de flăcări dar și două case din vecinătate.

Punctul de lucru Murgeni din cadrul Detașamentului de pompieri Bârlad a intervenit pe 28 aprilie seara, cu o autospecială de stingere și un echipaj specializat pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Bârlălești, comuna Epureni. La fața locului a fost deplasată și o autospecială multifuncțională din cadrul Detașamentului de pompieri Bârlad. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul unei camere și la acoperișul locuinței, existând pericolul de propagare la alte două case din apropiere. După aproximativ 150 minute, incendiul a fost lichidat, nefiind înregistrate victime.

“Au ars aproximativ 70 metri pătrați acoperiș din tablă pe astereală din lemn, două ferestre și tot atâtea uși, mobilierul și bunurile electrocasnice din două camere. Au fost salvate trei camere din locuința cuprinsă de flăcări, precum și casele din apropiere. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri neamenajate.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ