8 C
Vaslui
08-dec.-2022

I-a multumit pe fani

- Advertisement -

Jocul bun fãcut de galben-verzi

Acreditat de foarte putini suporteri cu sanse de a rãmâne mult timp pe banca Vasluiului, antrenorul Ilie Stan a pornit cu dreptul în noua misiune a galben-verzilor de acuceri un loc de cupã europeanã. Ajutat si de elevii sãi, tehnicianul a implementat la echipã un joc foarte plãcut ochiului, pentru prima datã, dupã foarte mult timp, succesiunile de pase ale fotbalistilor fiind acompaniate cu aplauze de fanii prezenti pe stadion.

„Am venit sã fac treabã la Vaslui. Dacã voi avea parte de sustinerea publicului si de întelegerea jucãtorilor cu sigurantã voi reusi”. Cu acest discurs si-a început noul tehnicial al echipei munca la Vaslui, muncã pe care nu foarte multi suporteri o vedeau ca fiind de lungã duratã. A venit si primul meci oficial al galben-verzilor, partida de luni seara contra Rapidului surprinzând publicul spectator cu spectacolul oferit. O primã reprizã fantasticã fãcutã de elevii lui Ilie Stan si toate neîncrederile si supãrãrile suporterilor s-au transformat în aplauze si sentimentul cã Vasluiul va redeveni o fortã în campionat. Din pãcate, jocul bun nu s-a mai regãsit si în a doua parte a meciului, principala cauzã fiind cãderea fizicã a mai multor fotbalisti atât din atac dar si de la mijlocul terenului. „Vom lucra si mai mult la antrenamente pentru ca acest lucru sã nu se mai întâmple.” a declarat antrenorul la finalul partidei.

Celeban, omul bun la toate

Improvizatia pe care tehnicianul a fost nevoit sã o facã pe postul de fundas dreapta a dat rezultate foarte bune. Dupã calitãtile unui fundas central si ale unui „striker” veritabil, polonezul si-a pus în valoare în partida cu Rapid si viteza, acesta reusind sã facã un joc foarte bun.

Dã credit tinerilor

Desi a avut pe bancã jucãtori mult mai experimentati pentru jocurile ligii I, antrenorul Vasluiului a preferat ca în lupta contra celor de la Rapid sã dea credit unor jucãtori tineri, Sergiu Popovici, Alexandru Buziuc si Denis Pozder fãcându-si debutul în noul sezon chiar din primul meci al Vasluiului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.