1.7 C
Vaslui
04-dec.-2022

I-a tãiat capul copilului cu drujba!

- Advertisement -

UCIGASI DE COPII

MONSTRI Si-a decapitat copilul cu drujba si apoi si-a pus capãt zilelor în acelasi mod. Un bãrbat din Neamt nu a putut suporta gândul cã sotia, întoarsã de la muncã din Italia, vrea sã-l pãrãseascã si sã-i ia si bãiatul în vârstã de 5 ani. Socate, mama si bunica micutului au fost internate la Psihiatrie. Întâmplarea seamãnã izbitor cu un caz revoltãtor petrecut anul trecut, la Solesti, în judetul Vaslui. Atunci, Vasile Larion si-a ucis copila în vârstã de 5 ani si pe tatãl sãu cu sapa, supãrat cã nevasta a ales sã plece în Italia ca sã câstige un ban si s-a simtit abandonat. Judecãtorii l-au aruncat în puscãrie pentru urmãtorii 20 de ani.

O crimã înfiorãtoare petrecutã ieri, în judetul Neamt, a socat întreaga opinie publicã. Un bãrbat în vârstã de 30 de ani, din localitatea Bãrgãoani, si-a decapitat fiul în vârstã de 5 ani cu drujba, apoi si-a luat zilele în acelasi mod. Omul nu a vrut sã accepte despãrtirea de sotia sa si, în clipa în care femeia s-a întors din Italia si i-a cerut divortul si copilul, bãrbatul a înnebunit. Dupã câteva zile în care a amenintat cu moartea pe toatã lumea, ieri dimineatã, s-a închis cu bãietelul în camerã si l-a tãiat cu drujba. Sãtenii au auzit tipete, dar le-a fost teamã sã se apropie. Au sunat la 112 si un echipaj de politie a ajuns imediat la fata locului. Bãrbatul a fost gãsit în agonie, dar pentru bãiat nu se mai putea face nimic. Când au vãzut grozãvia, bunica si mama micutului au lesinat de durere. Au fost transportate cu ambulanta la spitalul din Neamt în stare de soc, iar medicii le îngrijesc în sectia de Psihiatrie. Rudele se tem ca nu cumva tânãra de 28 de ani sã-si piardã mintile. Criminalul se pare cã avea unele probleme psihice pentru cã în trecut a mai luat niste pastile în scop suicidar, iar acum douã zile si-a tãiat venele superficial.

„Tipi, cãteluso?!”

Tragedia de la Neamt aminteste de un caz asemãnãtor petrecut în judetul Vaslui, în toamna anului trecut. Vasile Larion din Solesti si-a lovit fiica în vârstã de 5 ani cu o sapã în cap, de mai multe ori. Fetita a murit pe loc. Pentru cã a încercat sã-si apere nepoata, si bunicul a sfârsit în acelasi mod. Larion era supãrat cã nevasta lui a ales sã plece la muncã în Italia si a vrut astfel sã se rãzbune pe femeie. Dupã comiterea faptei, Larion a fugit în stradã si a încercat sã se arunce în fata unei masini. A scãpat cu zile si a ajuns dupã gratii. Bãrbatul si-a recunoscut fapta, iar în fata judecãtorilor, senin si fãrã pic de remuscare, si-a mentinut declaratiile, cu precizarea cã nu a încercat sã-si agreseze si mama, cel mai mare acuzator al sãu. Conform expertizei psihiatrice, Larion avea discernãmânt în momentul comiterii crimei. În plus, prezintã un comportament impulsiv, cu tendinte sadice. Fiul mai mic al ucigasului le-a spus judecãtorilor cã tatãl sãu era hotãrât sã-si omoare fata, dar si pe alti membri ai familiei, considerând cã acestia sunt vinovati de faptul cã mama sa, plecatã la muncã în strãinãtate, s-a îndepãrtat de el. În luna mai a acestui an, mama lui Larion a povestit cum s-a întâmplat totul, sustinând cã fiul sãu ar fi încercat sã o loveascã si pe ea cu sapa. „Cu ceva timp în urmã, nora a venit acasã sã-si schimbe pasaportul si a stat la noi, fiind amenintatã cu moartea de Vasile, prin telefon. Ulterior, el ne-a reprosat cã am gãzduit-o. Mai bine de trei luni nu a mai venit pe la noi, timp în care i-am trimis mâncare prin bãieti. Ultima datã, când l-am trimis pe fiul cel mic, Vasile i-a reprosat cã nu i-a adus vin si tigãri, aruncând în el cu o telecomandã de la televizor. Apoi, a sunat pe telefonul fix. Rãspunzând nepotica, a întrebat-o de ce nu se întoarce la el acasã, dupã care i-a spus fetei cã vine sã o omoare! La un moment dat, în aceeasi zi, l-am vãzut pe Vasile intrând în curte, cu o sapã în mânã, moment în care tatãl sãu i-a iesit în cale. A apucat sã zicã doar <<Ce-i cu tine, te-ai stricat de tot?!>>, dupã care a fost lovit cu sapa în frunte si a cãzut la pãmânt. Înainte de a-si omorî fata, Vasile i-a strigat <<Tipi, cãteluso?!>>, iar apoi si-a lovit din nou tatãl, care încerca sã se ridice. Dupã ce l-a lovit a doua oarã pe sotul meu, a scãpat sapa din mânã, moment în care am dat sã fug. M-a prins cu o mânã de basma, cu cealaltã a dat sã ia sapa, dar m-am smucit si am fugit, altfel cred cã mã omora si pe mine!”, este declaratia halucinantã a mamei ucigasului din Solesti, martorã la dubla crimã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.