18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

Ia te uita ce pistoale!

- Advertisement -

ANIVERSARE La nivelul Politiei municipiului Bârlad a fost organizatã ieri „Ziua Portilor Deschise” la care au participat elevi de la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu”, Grupul Scolar de Arte si Meserii nr.3. Elevii au avut ocazia sã vadã pe viu pistoale, arme mitralierã, cãtuse, bastoane si aproape tot arsenalul cu care lucreazã politistii, fiind fãcutã si o demonstratie cu unul dintre câinii politisti din Bârlad.

Ieri, la Politia municipiului Bârlad s-au deschis portile pentru tot poporul. Toti cei care s-au ferit sã ajungã vreodatã la politie au avut ieri ocazia sã facã îndeaproape cunostintã cu oamenii legii. Cei mai multi vizitatori au fost elevii de la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” din Bârlad si Grupul Scolar de Arte si Meserii Bârlad. Pentru prima datã în viatã au stat cot la cot cu politistii, au testat armele si au vãzut câini de urmãrire în actiune. Cea mai mare înghesuialã a fost în curtea politiei bârlãdene, unde tinerii s-au îmbulzit sã vadã lucruri cunoscute de ei doar din filme sau jocuri. Politistii si-au etalat masinile si pe cel mai bun dintre cânii de urmã si descindere. „Dacã portile deschise de la Politia Bârlad au convins câtiva elevi sã urmeze cariera de politist, atunci putem spune cã ne-am atins sopul”, a spus comisarul sef Vasile Chelaru, comandantul Politiei muncipiului Bârlad

Poftiti la salã!

A fost inauguratã ieri, sala de antrenament si fortã din cadrul Politiei Municipiului Bârlad. Sala respectivã era o necesitate pentru cadrele de politie bârlãdene, care au obligatia sã se mentinã într-o formã fizicã deosebitã, având alocate zeci de ore de antrenament lunare pentru acest lucru. Cum la Bârlad politistii nu aveau o salã proprie, ei se antrenau la sãlile din oras, plãtind din buzunarele proprii abonamentele, iar riscul de a se întâlni „nas în nas” la salã cu cei pe care îi anchetau era foarte ridicat. Sala are în dotare câteva aparate de fortã precum si o încãpere dedicatã gimnasticii si boxului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.