8 C
Vaslui
08-dec.-2022

IARNA-I GREA, OMÃTU-I MARE

- Advertisement -

PREGÃTITI “Galben-verzii” au plecat astãzi spre Târgu Mures pentru a avea timp suficient de acomodare la conditiile din Ardeal. La antrenamentul de ieri, elevii lui Viorel Hizo erau foarte încrezãtori cã vor debuta cu un succes, si cã se vor întoarce cu toate cele trei puncte dintr-o deplasare care nu va fi deloc usoarã. Antrenorul a spus cã acest meci va fi unul decisiv, rezultatul putând determina evolutia echipei pentru perioada urmãtoare.

Dacã diferenta de valoare dintre cele douã echipe este vizibilã, starea terenului pare a fi acum cel mai mare adversar al vasluienilor. Prognoza meteo anuntã cã la ora meciului temperatura va fi mai scãzutã de -5 grade, la existând de asemenea sanse sã ningã. Chiar dacã responsabilii mureseni au fãcut eforturi sã asigure cele mai bune conditii, ieri gazonul era acoperit în totalitate cu un strat destul de mare de zãpadã. “Dacã luãm post pe post este clar cã avem o superioritate fatã de Mures. Din pãcate starea terenului anuleazã aceastã diferentã si rãmâne doar atitudinea si dãruirea. Sper sã nu intervinã si alti factori.” a spus antrenorul Vasluiului.

“Vrem sã arãtãm prospetime în joc”

Tot referindu-se la acest meci, Hizo a declarat cã sperã ca elevii sãi sã demonstreze cã au devenit mai puternici dupã cele douã cantonamente din aceastã iarnã. “Am jucat destul de bine în Antalya. Am avut probleme doar în momentul în care am fãcut schmbãri. Meciul cu Târgu-Mures este o partidã decisivã. Rezultatul de aici poate sã determine evolutia pentru toatã perioada urmãtoare. Este un meci extrem de important si îl tratãm cu maximã responsabilitate. Bãietii au avut si o zi liberã sãptãmâna asta pentru a nu risca accidentãri si pentru a le oferi acestora prospetimea necesarã.” , a încheiat Viorel Hizo.

Ion Danciu vicepresedinte la FC Vaslui

Fostul observator Ion Danciu a fost numit ieri în functia de vicepresedinte al clubului FC Vaslui. Danciu a mai trecut prin curtea “galben-verzilor” si în urmã cu doi ani, dar a fost dat afarã de patronul Adrian Porumboiu, dupã ce, directorul general de atunci, nu a reusit sã îl convingã pe Marius Croitoru sã rãmânã la Vaslui. Danciu spune cã a revenit pentru a pune umãrul la cucerirea titlului: “Finantatorul Adrian Porumboiu m-a numit vicepresedinte la FC Vaslui. Strategia noastrã este sã cîstigãm campionatul.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.