18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

Iarnã sigurã pentru abonatii Termprod

- Advertisement -

Primãria Vaslui dã garantii cã vasluienii abonati la societatea Termprod nu vor avea probleme nici cu cãldura, nici cu apa caldã în aceastã iarnã. În acelasi timp, facturile vor rãmâne neschimbate fatã de anul trecut.

Termprod, societatea care se ocupã cu producerea si distribuirea agentului termic în municipiul Vaslui, promite sã nu-i dezamãgeascã în aceastã iarnã pe cei 700 de abonati pe care îi are.

“Acum societatea functioneazã cu program de dimineatã si seara, pentru cã deocamdatã temperaturile exterioare nu impun furnizarea agentului termic în regim continuu. Nu au fost semnalate defectiuni majore sau locuinte neîncãlzite”, a declarat viceprimarul Daniel Neacsu.

Fatã de anii trecuti, dupã finalizarea investitiilor si modernizãrilor pe care le-a cunoscut societatea Consiliului Local Vaslui, numãrul abonatilor nu a mai continuat sã scadã vertiginos. Anul trecut existau aproximativ 750 de abonati, începutul acestei ierni prinzând Termprod cu aproximativ 700 de apartamente racordate.

Municipalitatea vasluianã sperã acum chiar cã numãrul clientilor va creste de la an la an, pe mãsurã ce vasluienii vor realiza beneficiile racordãrii la sistemul centralizat de producere si distribuire a agentului termic.

“Consiliul Local a pãstrat pretul pentru populatie la 180 de lei pe gigacalorie, subventionând diferenta. Tinând cont cã iarna trecutã cele mai mari facturi, pentru apartamente cu 4 camere, nu au depãsit 250-300 de lei, oamenii pot sã-si facã propriile socoteli. Mai mult, iarna trecutã nu am avut reclamatii de la abonati care ar fi avut probleme”, a mai spus Neacsu. (Andrei POPESCU)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.