11.1 C
Vaslui
26-mart.-2023

Iaşul va avea un punct public cu opt duşuri în oraş. „Lumea îşi va porni din ce în ce mai rar energia termică în casă“

- Advertisement -

Decizia a fost luată la nivel local, pentru a veni în sprijinul persoanelor cu venituri scăzute. Totodată, Primăria Iaşi şi Arhiepiscopia Iaşului vor înfiinţa o primă cantină socială în care se va da pâine.

La începutul lunii iulie, la Iaşi se va deschide un punct public cu opt duşuri, pe strada Simionescu, în cartierul ieşean Dacia. Decizia este menită să vină în ajutorul persoanelor cu venituri scăzute.

În context, Mihai Chirica, primarul Iaşului, a subliniat că va veni o perioadă foarte grea, când lumea va porni din ce în ce mai rar energia termică în casă.

„Vine o perioadă foarte grea, când lumea îşi va porni din ce în ce mai rar energia termică în casă. Lumea din ce în ce mai rar va porni maşina de spălat. Va trebui să preîntâmpinăm acest lucru prin asigurarea unor puncte sociale în care să îi putem sprijini”, a declarat primarul Mihai Chirica.

De asemenea, Primăria Iaşi şi Arhiepiscopia Iaşiului vor înfiinţa o primă cantină socială în care se va da pâine.   În contextul ultimelor scupiri, sfatul autorităţilor locale pentru ieşeni este să se gândească de două ori înainte să aprindă becul în casă şi dacă este necesar să facă un duş de jumătate de oră sau doar unul de cinci minute.

Citeste mai mult: adev.ro/rdu119

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.