spot_img
20.6 C
Vaslui
25-iul.-2024
spot_img

Iată când vor primi locuitorii municipiului Vaslui ajutoarele de la Uniunea Europeană

- Advertisement -

SPRIJIN… Vasluienii vor primi ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeană în prag de Moș Nicolae. Aceștia le vor putea ridica în funcție de categoria în care au fost incluși. Astfel, beneficiarii venitului minim garantat vor putea merge la depozitul Centrului Comercial Proxima Shopping Center Vaslui în perioada 5 – 9 decembrie, în timp ce beneficiarii alocației de susținere a familiei, în perioada 12 – 16 decembrie. „Ridicarea ajutoarelor se face în baza prezentării actului de identitate valabil, a verificării identității persoanei pe listă și a semnării de primire a pachetului cu ajutoare alimentare și produse de igienă de către beneficiari. Ridicarea produselor se va face de luni până joi, între orele 08:00-16:00, și în ziua de vineri, între orele 08:00-14:00, de la depozitul Centrului Comercial Proxima Shopping Center Vaslui”, se arată într-o informare a Primăriei Vaslui.

Ajutoarele sunt furnizate de Ministerul Fondurilor Europene prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate. Fiecare pachet conține în funcție de categorie următoarele produse: produse alimentare – făină albă de grâu (5 kg), mălai (4 kg), paste făinoase (800 g), ulei (4 l), zahăr (2 kg), orez (4 kg), 5 conserve din carne de vită a câte 300 g, 3 conserve din carne de porc a câte 900 g, 5 conserve pate de ficat de porc a câte 200 g, 2 borcane de compot de fructe a câte 720 ml, 1 borcan de gem de fructe (360 g), 1 borcan de gem de fructe dietetic (360 g); produse de igienă – 5 periuțe de dinți ambalate individual, 4 tuburi de pastă de dinți de 75 ml, 1 tub de săpun lichid de 500 ml, 1 tub de șampon pentru copii de 800 ml, 1 tub de șampon pentru adulți de 500 ml, detergent granule pentru rufe colorate – 900 g, detergent granule pentru rufe albe – 1800 g.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Sa crească si ajutorul social ca toate sau scumpit.sa mărească alocațiile la copii ca nu înțelegi nimic din bani.toate sunt scumpe noroc de magazinele astea second-hend
    La Mulți Ani Vaslui

  2. E foarte bine ca ne da acum inainte de sărbători ca e multa lume necăjită in Vaslui.
    Mulțumim domnului primar si la consiliul județean poate ne ajuta si cu niste lemne de foc uniunea.
    Multa sanatate si un an nou mai bun

    • Mesajul e pe bune sau este „ironic ” 🙂 intr-adevar, chiar ca este multă lume necăjită….dar si multi care se complac in situatia asta.O cauza ar fi ca nu iesim într-un procent foarte mare la vot….( care ar fi cel puțin o șansă iluzorie a unui trai mai bun) Guvernul are tot interesul să ne tina ” pe branci” umili, necăjiți, flămânzi….ca sa nu avem putere sa ne rasculam.Nici nu stii încotro s-o apuci….pe bune.O concluzie= România de dupa 89 a devenit o țară ” profund credincioasă” cu un procent de peste 90% creștini….dar sunt de o fatarnicie si ipocrizie diabolică.Unii au pereții locuintelor plini de icoane, candelă, fac marlanii cu miile, au cruci la masini cumpărate cu bani furați sau obținuți prin exploatarea semenilor….Au ridicat mii de biserici și mănăstiri….si distracția continuă.Daca ar putea sa-l defaimeze pe cel de langa el, sa-l vorbească de rau….sau sa-l fure.Dovada : Balada Miorița de Mihai Eminescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.