1.4 C
Vaslui
31-ian.-2023

Iată câți bani primește județul Vaslui pentru investițiile în rețelele de gaz! LISTA fondurilor alocate

- Advertisement -

ALOCARI…Județul Vaslui primește  aproape 212 milioane lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, pentru investiții în realizarea, extinderea și modernizarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat că au fost finalizate repartizările fondurilor pe județe. ”70% dintre localitățile din România nu sunt racordate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale. Trebuie să asigurăm serviciile publice de bază în cât mai multe localități, acesta a fost motivul pentru care Guvernul a creat Programul de investiții ”Anghel Saligny”, prin care vom racorda gospodăriile la rețeaua de apă, canalizare, gaze și vom reabilita drumuri” a menționat ministrul. Criteriile de selectare care au fost luate în considerare la alocarea sumelor au fost numărul de unități administrativ-teritoriale dintr-un județ, numărul de locuitori, ponderea localităților (UAT) unde gospodăriile nu sunt racordate la rețeaua de distribuție a gazelor naturale și impozitul pe venit colectat, a spus ministrul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Toti investesc in energie solara, eoliana, dar Romania tot ii da cu gazel.
    Se fac retele in sate unde mai stau 3 babe in colt de sat… mai bine le-ar pune niste butoaie pe metan, alea le amplasezi repede, le muti cand moara omul si e mai simplu decat sa intretii sute de km de retea de gaz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.