Iatã cine sunt liberalii cu sanse sã ajungã parlamentari, în urmãtorul mandat. Dr. Tãtaru, prima pozitie la Camera Deputatilor!

DECIZII… Ministrul Sãnãtãtii, Nelu Tãtaru, a anuntat cine va ocupa primele locuri pe listele Organizatiei Judetene a PNL Vaslui, la alegerile parlamentare, conform deciziei Biroului Politic Judetean, desfãsurat duminicã, 11 octombrie. Dr. Tãtaru, presedintele liberalilor vasluieni, va fi pe prima pozitie la Camera Deputatilor.

În ceea ce priveste lista de candidaturi pentru Senat, aceasta este deschisã de un bârlãdean, Iulian Bâca, cel care este în prezent consilier al primarului Dumitru Boros si a condus ostilitãtile pentru PNL în alegerile locale de la Bârlad, unde s-au obtinut rezultate remarcabile. “Desemnarea candidatilor s-a fãcut potrivit unui algoritm simplu care a tinut de rezultatele obtinute de fiecare organizatie la alegerile locale. Ne vom mobiliza si sperãm sã obtinem rezultate bune la alegerile generale”, a declarat presedintele PNL Vaslui, Nelu Tãtaru.

Locurile eligibile la Camera Deputatilor si Senat au fost stabilite de PNL Vaslui

La Camera Deputatilor, pe a doua pozitie se aflã Tudor Polak, în prezent secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale. Tudor Polak a candidat la aceste alegeri locale din partea PNL la Primaria Vaslui. Urmãtorii din lista pentru Camera Deputatilor sunt Radu Bobârnat, presedintele PNL Husi, apoi Daniel Onofrei, de la PNL Bârlad, Carmen Bularda, reprezentanta organizatiei de femei, Andrei Nãfornitã, presedintele organizatiei de tineret. De asemenea, liberala Cãtãlina Popa de la Husi se aflã si ea pe lista pentru Camera Deputatilor. Pe lista pentru Senat, dupã bârlãdeanul Iulian Bâca, se aflã un medic de la Husi, Mihaela Nacu, iar pe cea de-a treia pozitie, un liberal cu state vechi în partid, Gelu Veziteu, reprezentant al organizatiei municipale Vaslui a PNL.

“Mã onoreazã si îmi aduce o responsabilitate enormã fatã de vasluieni”

“Colegii mei m-au desemnat pentru a reprezenta Partidul National Liberal Vaslui la alegerile parlamentare. Locul al doilea pe lista candidatilor pentru Camera Deputatilor mã onoreazã si îmi aduce o responsabilitate enormã fatã de vasluieni, pentru interesele cãrora voi lupta în continuare, în mandatul meu de deputat. (…)Îi multumesc domnului presedinte al PNL Vaslui, Nelu Tãtaru, care este în permanentã alãturi de noi, pentru sustinerea si încrederea pe care ne-o oferã întotdeauna. De asemenea, le multumesc colegilor mei din organizatia municipalã PNL Vaslui pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat si, nu în ultimul rând, vã multumesc dumneavoastrã, vasluienilor, pentru încrederea si sustinerea dumneavoastrã, prin care, împreunã, dãm startul schimbãrii! Suntem alãturi de vasluieni!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Tudor Polak, la scurt timp, dupã stabilirea listelor pentru alegerile parlamentare.

Ion Bîca, directorul de campanie al primarului Boros, primul la Senat!

Nominalizarea persoanei pentru primul loc la Senat a însemnat o surprizã pentru multi. Nu însã si pentru liberalii vasluieni care stiu cã, la alegerile locale, unde campania a fost condusã de Iulian Bîca, rezultatele au fost de-a dreptul remarcabile. Acesta este fost cadru militar, actualmente colonel în rezervã. Detine functia de consilier personal al primarului Dumitru Boros, dupã ce în 2016 a fost ales consilier local, apoi a luat concursul pentru postul de director executiv al DAPPC Bârlad (seful pietelor, parcãrilor si cimitirelor). A demisionat din aceastã functie si a devenit consilierul primarului, fiind directorul lui în campania de la alegerile locale. Campanie pe care a condus-o a fost una profesionistã, dupã cum a declarat primarul dupã alegeri, când a obtinut aproape 50% din voturile exprimate, câstigând încã un mandat. “Este meritul domnului Bîca, seful de campanie. A fãcut totul într-un mod profesionist. Ca dovadã cã PNL a câstigat la Bârlad pe toatã linia: la primar, la Consiliul Local, la Consiliul Judetean si la presedintia CJ Vaslui! Cred cã este cea mai bunã alegere care putea fi fãcutã pentru a accede în Senatul României, unde se va bate pentru ca judetul nostru sã iasã din sãrãcia în care ne-au adus cei 30 de ani de neocomunism din judet! Vom face echipa pentru implementarea proiectelor mari ale Bârladului si judetului, printre care Varianta de Ocolire a Bârladului si ridicarea unui corp nou de spital”, a spus primarul Dumitru Boros.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ