spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

Iată cum se prezintă clasamentul golgheterilor din Liga 5

- Advertisement -
MARCATOR… Adrian Costin, atacantul Viitorului Rebricea, se află pe primul loc în clasamentul celor mai buni marcatori din Liga 5, cu 24 de reușite.

GOLGHETERI… După desfășurarea sezonului regulat din Liga 5 Vaslui, care a stabilit cele șase formații calificate în play-off, atacantul celor de la Viitorul Rebricea, Adrian Costin, conduce detașat în clasamentul golgheterilor, cu 24 de goluri marcate în 10 etape.

În vârstă de 20 de ani, Adrian Costin a făcut junioratul la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, sub îndrumarea antrenorului Gabi Iordache. Acum, Costin evoluează pentru Viitorul Rebricea, în Liga 5, formație pentru care a marcat nu mai puțin de 24 de goluri, având o medie de peste 2 goluri marcate pe meci. Pe locul doi în clasamentul celor mai buni marcatori din cel de-al doilea eșalon fotbalistic al județului se află trei jucători, Vlăduț Dan Husein, de la Avântul Băcani, Narcis Morariu (CSO Negrești) și Andrei Dragoș Călin (Avântul Solești), cu câte 16 reușite. Podiumul este completat de atacantul celor de la FC Focșeasca, comuna Tăcuta, Alexandru Rusu, cu 15 goluri. Pe lista golgheterilor se mai află Marian Codreanu (Știința Delești, 14 goluri), Marian Ciofu (FC Ghergheleu, 14 goluri), Cătălin Ciobanu (Recolta Berezeni, 12 goluri), Bogdan Mihăeș (FC Ghergheleu, 12 goluri) și Florin Boroda (Avântul Băcani, 11 goluri). În play-off-ul Ligii 5 vor evolua Sporting Juniorul Vaslui (30 de puncte), Speranța Drânceni (28), CSO Negrești (26), FC Ghergheleu (24), Viitorul Rebricea (22 de puncte) și Recolta Berezeni (22).

Clasamentul golgheterilor în Liga 5:

Seria 1 HușI – Bârlad:

  1. Vlăduț Dan Husein (Avântul Băcani) – 16 goluri
  2. Cătălin Ciobanu (Recolta Berezeni) – 12 goluri
  3. Florin Boroda (Avântul Băcani) – 11 goluri

Seria 2 Vaslui – Vest:

  1. Adrian Costin (Viitorul Rebricea) – 24 de goluri
  2. Narcis Morariu (CSO Negrești) – 16 goluri
  3. Alexandru Rusu (FC Focșeasca) – 15 goluri
  4. Marian Codreanu (Știința Delești) – 14 goluri

Seria 3 Vaslui – Est:

  1. Andrei Dragoș Călin (Avântul Solești) – 16 goluri
  2. Marian Ciofu (FC Ghergheleu) – 14 goluri
  3. Bogdan Mihăeș (FC Ghergheleu) – 12 goluri
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.