14.5 C
Vaslui
26-sept.-2021

Iată momentul în care preotul Cătălin Corogeanu dărâmă stâlpul de electricitate! (VIDEO)

GRAV… Imediat după impact, preotul Cătălin Corogeanu iese singur din mașină, a suferit multiple răni la nivelul mâinilor dar are și piciorul drept fracturat.

IMAGINI GRĂITOARE… Ziarul Vremea Nouă a intrat în posesia imaginilor video cu accidentul grav petrecut pe strada Hușului din Vaslui, în care a fost implicat părintele Cătălin Corogeanu. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care mașina acestuia derapează cu viteză mare, ca apoi să se lovească puternic de un stâlp de electricitate.

Accidentul are loc la ora 20:06, iar primul care ajunge la locul impactului este un adolescent, care se ferește să acționeze în vreun fel. Cel care deschide portiera de la șofer este chiar preotul Cătălin Corogeanu, care, ajutat de încă un bărbat aflat în zonă, reușește să iasă din mașină. Cu multiple răni la nivelul mâinilor și cu piciorul drept fracturat, acesta abia își mai poate ține echilibrul. Este urmat la câteva secunde de fiul său, care iese din mașină tot pe la portiera din stânga față. În zonă se strâng mai multe persoane care încep să dea telefoane la salvare, iar în tot acest timp preotul este ținut de brațe de un bărbat mai în vârstă care îi spune să se liniștească. După cinci minute de la producerea evenimentului rutier, în zonă își face apariția un echipaj al Poliției Locale, urmat, două minute mai târziu de cel de la Poliția Rutieră. În mod absolut inexplicabil, având în vedere că incidentul a avut loc în oraș, ultimele care ajung la caz sunt echipajele medicale. Prima salvare, aparținând ISU Vaslui, sosește la accident la ora 20:16 minute, după 10 minute de la producerea lui, urmată îndeaproape și de o autospecială aparținând SAJ Vaslui. La 20:17, preotul este urcat în ambulanță unde i se acordă primele îngrijiri medicale și tot acolo este pus să sufle în etilotest, aparatul indicând o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. La ora 20:24, la locul impactului ajunge și un echipaj al societății de distribuție a energiei electrice, după ce locuitorii din zonă au reclamat faptul că au rămas fără curent. Salvarea pleacă cu Corogeanu la spital la ora 20:31, unde preotului îi este testată din nou alcoolemia, de data asta la sânge.

Valoare uriașă a alcoolemiei în sânge

Dacă la locul accidentului, etilotestul a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, la spital valoarea alcoolemiei din sânge a fost mult mai mare, de 1,86 g/l potrivit surselor noastre. Asta înseamnă că, pe lângă distrugerile pe care va trebui să le plătească, părintele Corogeanu va fi tras și penal la răspundere, polițiștii întocmind dosar pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

3 COMENTARII

  1. Mașina e pe firma soacrei lui TIM (Tipografia Imprimate) cea care câștigă mereu licitațiile cu statul. Asta e Popa ca frate-su, făcut pe comisioane.

  2. Ce tot atata reclama? E cocalar, a baut la volan,a dărâmat stâlpul…..sa plătească! Nimeni nu e mai presus de lege ,nici preoții chiar dacă ei asta cred!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here