spot_img
29 C
Vaslui
18-iun.-2024
spot_img

Ieșean păcălit de o firmă italiană ce voia să-i vândă un Mercedes cu 11.000 euro. Instanța: BRD i-a ajutat pe escroci

- Advertisement -

Secretomania manifestată de BRD față de un client a fost evaluată de judecători la 5.300 de euro. Suma reprezintă banii pe care clientul i-a pierdut pentru că nu a știut că și-i poate recupera. Ar fi știut, dacă banca i-ar fi transmis toate informațiile disponibile.

Conflictul dintre Florin F. și BRD își are originea într-o greșeală pe care ieșeanul a comis-o în urmă cu cinci ani. Florin F. intenționa să-și cumpere un Mercedes-Benz din străinătate și luase legătura în acest sens cu o firmă italiană. În decembrie 2018, ieșeanul a dispus BRD virarea sumei de 11.000 euro în contul firmei. A doua zi însă, a constatat că nu mai poate lua legătura cu aceasta, întrucât niciun reprezentant al firmei nu răspundea la telefon sau la mesaje.

A bănuit că este vorba de o fraudă, așa că a cerut băncii să anuleze tranzacția și să restituie cei 11.000 de euro în contul său. BRD a întreprins unele demersuri, dar în februarie 2019 l-a înștiințat pe Florin F. că plata fusese procesată, iar banii nu mai puteau fi restituiți. Câteva zile mai târziu, Florin F. a cerut băncii să i se comunice acțiunile concrete pe care le întreprinsese pentru anularea plății, cu precizarea datelor calendaristice și a orelor la care BRD le efectuase. Ceruse precizări similare și de la banca italiană, dar nu primise niciun răspuns. La rându-i, BRD a răspuns doar că au fost făcute toate demersurile necesare, dar fără rezultat. Nemulțumit, ieșeanul s-a adresat instanței de judecată…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/iesean-pacalit-de-o-firma-italiana-ce-voia-sa-i-vanda-un-mercedes-cu-11-000-euro-instanta-brd-i-a-ajutat-pe-escroci–1636411.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.