2.1 C
Vaslui
01-dec.-2022

Ieșenii nu au chef de muncă! Omul de afaceri ar angaja pe loc 100 de muncitori. Patronul: „Îi angajez pe toți. Am nevoie de oameni cât mai repede”

- Advertisement -
Angajatorii din Iași care au nevoie urgentă de personal oferă salarii ca în străinătate viitorilor angajați. Aceștia trebuie să respecte contracte importante, de sute sau milioane de lei, de aceea sunt presați să găsească personal calificat sau necalificat cât mai repede. Patronii din domeniile construcții, industrie sau ai firmelor de curățenie au nevoie de sute de angajați în această perioadă. Salariile oferite sunt cuprinse între 2.000 și 6.000 de lei, lunar, în mână
În plină pandemie COVID-19, în timp ce unii patroni concediază angajații, alții se chinuie să găsească oameni noi în firmă. Angajatorii din Iași care au dezvoltat afaceri de succes în ultimii ani se confruntă cu o lipsă acută de personal calificat sau necalificat. Din cauza faptului că au nevoie urgentă de angajați pentru că altfel ar pierde contracte importante, aceștia plătesc salarii la fel de mari ca și în străinătate numai să acopere nevoia de personal.
Unul dintre domeniile foarte bine dezvoltate în ultimii 4-5 ani, unde în permanență se caută specialiști, este cel al construcțiilor. Astfel, odată cu dezvoltarea pieței imobiliare și nevoia de noi angajați, patronii din Iași, fiind constrânși să găsească angajați, au căutat soluții pentru a finaliza proiectele imobiliare. Astfel, dacă unii au ales să angajeze și muncitori asiatici, alții vor să convingă oamenii pregătiți să se întoarcă în Iași și să rămână aici să lucreze sau să se angajeze pentru salariile mai mari oferite de angajatori.
Angajatorii din Iași riscă să piardă contractele de milioane de lei dacă nu găsesc rapid sute de persoane
Das Iași, o companie de 140 de milioane de lei, cu o medie de 200 de angajați, care face lucrări de instalații sanitare, vrea să recruteze 100 de angajați. Firma este deținută de antreprenorul Gheorghe Avram, care are nevoie de muncitori necalificați la spargerea și tăierea materialelor de construcții. Datorită contractelor încheiate de companie, afacerea s-a dezvoltat constant și a crescut și cererea de angajați. Potrivit directorului firmei, care încearcă de jumătate de an să angajeze, salariile sunt atractive.

„Și astăzi dacă vin, angajez 100 de persoane, îi angajez pe toți. Am nevoie de oameni cât mai repede. Ne trebuie angajați pentru toate tipurile de meserii și funcții, de la inginer până la muncitor calificat, dulgher, tâmplar, zidar. Avem mai multe proiecte în derulare și de aceea avem nevoie de atâția angajați”, susțin reprezentanții firmei.

Compania realizează lucrări care includ instalații sanitare pentru hipermaketuri, mall-uri, clădiri de birouri, fabrici. Portofoliul Das include proiecte realizate în România, dar și în Republica Moldova și Franța. Cifra de afaceri înregistrată în anul 2019 era de 30 de milioane de euro. …https://www.bzi.ro/iesenii-nu-au-chef-de-munca-omul-de-afaceri-gheorghe-avram-ar-angaja-pe-loc-100-de-muncitori-patronul-ii-angajez-pe-toti-am-nevoie-de-oameni-cat-mai-repede-4109304?utm_source=website&utm_medium=deschideri
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.