32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Ieşirea nervoasă de la Oscaruri îl costă scump pe Will Smith. Cariera actorului e pe făraş, după ce l-a lovit pe Chris Rock

O săptămână cât o viaţă de om! Căci în doar şapte zile, viaţa lui Will Smith s-a schimbat dramatic, deşi ar fi putut fi o perioadă de glorie, după ce a câştigat cea mai înaltă distincţie, Premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

Şi ce cădere abruptă, după acel derapaj impardonabil pe scena de Oscaruri, unde l-a lovit pe colegul şi prietenul său, Chris Rock. În urma discuţiilor intense pe temă, actorul şi-a anunţat sâmbătă demisia din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi este conştient că ar fi putut ajunge în arest, dacă comediantul agresat ar fi depus plângere împotriva lui. În plus, abia de acum încep să curgă sancţiunile, iar Smith va simţi palma pe care a aplicat-o direct la buzunar.

Căci numeroase proiecte cinematografice vor fi sistate, în ceea ce îl priveşte. Deşi şi-a cerut scuze şi a recunoscut gravitatea gestului său, giganţii media renunţă la proiectele cu el. Iată ce au anunţat Netflix şi Apple în legătură cu un proiect care i-ar fi adus multe zerouri în cont.

Citeste mai mult: adev.ro/r9ubhq

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here