spot_img
21.3 C
Vaslui
04-iun.-2023

„Îi asteptãm pe pensionarii militari sã vinã alãturi de noi”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

PREGÃTIRI Organizatia judeteanã a Uniunii Nationale pentru Progresul României (UNPR), condusã de deputatul Sergiu Vizitiu, se pregãteste intens pentru alegerile europarlamentare, alãturi de colegii din PSD si Partidul Conservator, cu care formeazã Uniunea Social-Democratã, urmãrind realizarea interesului national. „Toate organizatiile locale UNPR îsi întãresc rândurile si tot mai multi vasluieni vin alãturi de noi, întelegând cã mãsurile propuse de partidul nostru urmãresc cresterea nivelului de trai si stabilitatea nationalã. Îi asteptãm pe toti pensionarii militari sã vinã în organizatia UNPR Vaslui. Suntem cei care ne-am zbãtut pentru ca aceastã categorie socialã sã primeascã pensiile corecte, pe care le meritã si, iatã, dupã ani de eforturi am reusit sã obtinem acest lucru”, spune deputatul Vizitiu.

Toti militarii iesiti la pensie, oameni care dupã o viatã de muncã au trecut la o odihnã binemeritatã, sunt asteptati sã se înscrie în rândurile Uniunii Nationale pentru Progresul României, singurul partid care a militat în ultimii ani pentru ca pensiile cadrelor militare în rezervã sã nu fie afectate în niciun fel. Printre propunerile înaintate Guvernului si pentru care reprezentantii UNPR au luptat în ultimii ani a fost mentinerea la valoarea actualã a pensiilor militare. De asemenea, UNPR a cerut Executivului ca majoritatea prestatiilor sociale care privesc cele aproape 400.000 de persoane cu handicap sã rãmânã neschimbate. „Toti cei care au iesit la pensie, cadre militare care au slujit toatã viata sub drapel, sunt asteptati în rândurile noastre, mai ales cã am fost singurii care am militat în permanentã pentru ca pensiile militarilor sã nu fie afectate în niciun fel de alte tãieri bugetare. Îi asteptãm în partid pe tineri, pe toate mamele ale cãror indemnizatii am luptat sã creascã în permanentã, pentru cã UNPR îsi doreste progresul României, în alianta pe care o avem cu PSD si Partidul Conservator”, a spus deputatul Vizitiu. Uniunea Nationalã pentru Progresul României a luat fiintã în 2010, asumându-si de la bun început apãrarea interesului national si promovarea dialogului social. În primii trei ani de existentã, partidul a reusit sã se impunã pe scena politicã printr-o conduitã corectã si responsabilã, promovând initiative cu largã sustinere popularã, precum taxarea averilor mari. De asemenea, UNPR este primul partid care a impus în viata politicã româneascã, drept prioritate fundamentalã, apãrarea interesului national, reper îmbrãtisat de toate formatiunile politice.

UNPR a demonstrat întotdeauna cã este un partener corect care îsi respectã integral toate angajamentele asumate. Încã de la fondare, progresistii au optat pentru stabilitate politicã si guvernamentalã si au impus o serie de mãsuri pentru protejarea persoanelor cu venituri mici puternic afectate de criza economicã globalã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.