9.2 C
Vaslui
27-mart.-2023

Îl recunoașteți? Kurt Treptow, condamnat la Iași pentru pedofilie, este director în America

- Advertisement -

Istoricul american Kurt William Treptow, condamnat la Iași în urmă cu câțiva ani, este director în America. Recent, individul care și-a schimbat numele, fiind cunoscut acum drept Kurt Brackob, și-a pus recent la pagina de Facebook o imagine cu Veronica Micle și Mihai Eminescu. De asemenea, Kurt Brackob a notat faptul că în prezent trăiește în Las Vegas (SUA) și că este directorul unei edituri, care se numește Histria Books.

Kurt William Treptow, condamnat la Iași în urmă cu câțiva ani pentru pedofilie, este director de editură în America. Recent, individul care și-a schimbat numele, fiind cunoscut în prezent drept Kurt August Brackob, și-a pus recent la pagina de Facebook o imagine cu Veronica Micle și Mihai Eminescu.

Mai mult, Kurt Brackob a notat faptul că, în prezent, trăiește în Las Vegas (SUA) și că este directorul unei edituri, care se numește Histria Books…https://www.bzi.ro/il-recunoasteti-kurt-treptow-condamnat-la-iasi-pentru-pedofilie-este-director-in-america-iata-ce-imagine-si-a-pus-la-pagina-de-facebook-galerie-foto-exclusiv-4491518?utm_source=website&utm_medium=deschideri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.