-5.3 C
Vaslui
07-feb.-2023

Ilinca Vandici își divinizează soțul: «Andrei este pe primul loc în viața mea. Zian nu îi va lua locul»

- Advertisement -

Ilinca Vandici (35 de ani) a făcut o serie de declarații curajoase în emisiunea colegei sale de la Kanal D, Denise Rifai. Nu este pentru prima oară când prezentatoarea de la „Bravo, ai stil!” îi aduce un elogiu soțului ei, Andrei Neacșu. Mai mult, vedeta a explicat și de ce crede ea că este invidiată de femei: „Pentru că nu pot avea ce am eu”.

Ilinca Vandici a fost invitată în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde, sub tirul întrebărilor prezentatoarei, a răscolit trecutul, dar și prezentul. Vedeta de la „Bravo, ai stil!” (Kanal D) a fost întrebată de ce este invidiată de femei, iar răspunsul amplu a reușit să facă vâlvă în online. Redăm, mai jos, momentul din emisiunea lui Denise Rifai.

Denise Rifai: De ce te atacă femeile?

Ilinca Vandici: Pentru că nu pot avea ce am eu. Pentru că ce am eu e greu de obținut. Și atunci, e mai ușor să ataci, decât să te dai un pas în spate și să apreciezi. Pentru că cel mai ușor lucru în lumea asta e să mănânci oameni. Pentru că cel mai frumos lucru pe care-l poți face pentru sufletul tău este să nu-i mănânci, să-i înțelegi și să-i apreciezi.

Denise Rifai: Ce ai tu și e greu?

Ilinca Vandici: Tot, tot. Cariera mea, familia mea, corpul meu. Tot. Absolut tot. Crezi că mie îmi vine ușor să mă duc, o dată la două zile, la sală? Poate sunt obosită, poate nu am chef. Trag de mine și muncesc. Astfel am ajuns la forma la care sunt astăzi. Crezi că mie mi-e ușor să reușesc, în permanență, să creez un echilibru între cariera mea, între viața mea de familie, pentru că Zian are nevoi. Pe lângă nevoile lui, eu vreau să îi dau mai mult decât am primit eu…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/ilinca-vandici-isi-divinizeaza-sotul:-andrei-este-564571.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.