Imagini cu poliţişti înarmaţi la mitingul de la Cotroceni

Unii dintre poliţiştii care au participat la mitingul de la Cotroceni din 24 septembrie au fost înarmaţi. În cadrul emisiunii Realitatea te priveşte au fost prezentate imagini în care apar câţiva poliţişti înarmaţi, imaginile furnizate de reprezentanţii Ministerului de Interne.

Poliţiştii care au participat la mitingul de săptămâna trecută aveau asupra lor caschete în plus, cel mai probabil pentru a le folosi în semn de protest. Cel puţin asta reiese din imaginile furnizate jurnaliştilor de reprezentanţii Ministerului de Interne. Unii dintre ei riscă sancţiuni disciplinare, iar alţii s-au ales deja cu dosare penale.

Un alt reproş adus poliţiştilor: unii au venit la miting cu armele asupra lor. Acest lucru este interzis expres de legea privind adunările publice.

Cel puţin cinci poliţişti au fost fotografiaţi sau filmaţi având armele la ei la mitingul din 24 septembrie de la Palatul Cotroceni. Ei au fost identificaţi în urma analizării imaginilor de la protest.

Au fost strânse toate imaginile şi fotografiile făcute în timpul mitingului de către forţele de ordine, au spus surse din MAI pentru NewsIn.

În urma vizionării imaginilor, au fost identificaţi cinci poliţişti care aveau asupra lor arme, fiind totodată identificaţi şi cei care au aruncat şepcile.

realitatea.net
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ