spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
01-mart.-2024

Imagini emoționante cu o pisică salvată de sub dărâmăturile din Turcia

- Advertisement -

În urma dezastrului provocat de cutremurele din Turcia și micuțele necuvântăroare au avut de suferit, iar pentru salvatorii aflați în misiune, fiecare viață contează. După 11 zile de agonie, o pisică a fost scoasă de sub dărâmături. Imaginile emoționante au făcut înconjurul lumii.

Pisica salvată, virală pe internet

O pisică ce a fost scoasă, în sigurață, de sub grămezile de moloz și care stă agățată de umărul salvatorului său, a devenit virală pe internet. Micuța felină pare să îi fie extrem de recunoscătoare omului care a găsit-o. Se cuibărește aproape de salvator, îi adulmecă fața și refuză să îl părăsească.

Imaginile au fost postate de Anton Gerashchenko, un oficial ucrainean, pe Twitter. La scurt timp, videoclipul, distribuit joi, a strâns peste 3 milioane de vizualizări. Pisica pare să fi înseninat puțin ziua echipajelor de salvare, aflate într-o grea misiune contracronometru. Salvatorii sunt surprinși zâmbind la gesturile pisicii.

Ce pisicuță umană frumoasă, iubitoare și recunoscătoare.”, „Este uimitor!!!”„Pisicile sunt, de asemenea, briliante în a reuși să supraviețuiască incendiilor și dezastrelor.”, sunt câteva dintre comentariile utilizatorilor…https://adevarul.ro/stiri-externe/in-lume/imagini-emotionante-cu-o-pisica-salvata-de-sub-2243415.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.