spot_img
25.5 C
Vaslui
18-iul.-2024
spot_img

Imagini incredibile în Iași. Riscă o pedeapsă uriașă după ce și-a lovit câinele cu poșeta

- Advertisement -

În urmă cu o săptămână, un videoclip postat de un ieșean pe rețelele de socializare a stârnit un val de reacții dure în mediul online. În imagini apărea o femeie care lovea un câine cu o poșetă, în timp ce urca în autobuz.

Faptele ei nu au rămas fără consecințe, iar ieșeancă riscă o pedeapsă uriașă pentru ceea ce a făcut.

Ce se întâmplă cu femeia care și-a lovit câinele cu geanta, în timp ce urca într-un autobuz

În urmă cu aproximativ o săptămână, un videoclip postat de un ieșean în mediul online a stârnit o mulțime de reacții în mediul online. În imaginile publicat se observă că o tânără, care urca într-un autobuz în stația din rond Canta, din Iași, și-a agresat animalul de companie.

Cățelul  s-a ținut după stăpână până în stația de autobuz, iar femeia a început să țipe la el. În momentul în care a urcat în mijlocul de transport în comun, aceasta l-a lovit cu poșeta, iar imaginile s-au viralizat rapid și i-au scandalizat pe iubitorii de animale.

Ce consecințe pot avea faptele ieșencei

Imaginile care au fost postate în mediul online au intrat și în atenția polițiștilor din Iași. Astfel, oamenii legii nu au de gând să o ierte pe tânăra în vârstă de 18 ani, care a lovit cățelul prietenos, care dădea din coadă în timp ce stătea lângă autobuz…https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/imagini-incredibile-in-iasi-risca-o-pedeapsa-2362800.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.