spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Imagini incredibile în Urziceni. O femeie a născut pe trotuar, în fața spitalului unde nu era niciun ginecolog de gardă

- Advertisement -

O femeie a născut luni dimineață pe trotuar, în fața spitalului din Urziceni. Acolo a fost declanșată o anchetă internă, pentru a se stabili cum a fost posibil acest lucru, după ce chiar personalul medical a chemat ambulanța să o ducă pe gravidă la altă unitate sanitară deoarece la Urziceni, la ora respectivă, nu era niciun medic ginecolog de gardă.

ACTUALIZARE 12.30. Polițiști de la Investigații Criminale și de la Ordine Publică sunt la spitalul din Urziceni. IPJ Ialomița s-a autosesizat în acest caz după apariția imaginilor pe Facebook. În acest caz va fi deschis dosar penal.

Știrea inițială Pacienta a ajuns la spitalul din Urziceni în jurul orei 5. A fost preluată de o asistentă. Deoarece în spital nu era de gardă niciun medic ginecolog, asistentele au decis să sune la 112 pentru a cere o ambulanță care să transfere pacienta la spitalul din Slobozia.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/imagini-incredibile-in-urziceni-o-femeie-a-nascut-pe-trotuar-in-fata-spitalului-unde-nu-era-niciun-ginecolog-de-garda-2446551

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.