spot_img
27.7 C
Vaslui
22-iul.-2024
spot_img

Imagini incredibile la o nuntă. Mai mulți invitați trag cu mitralierele, în fața manelistului Adrian Minune

- Advertisement -

Au fost surprinse scene scoase din filme în timpul unei nunţi la care a participat şi cântăreţul Adrian Minune.

Imagini incredibile la o nuntă. Mai mulţi invitaţi au început să tragă  cu mitraliere pentru a sărbători evenimentul. Unul dintre participanţi a venit cu arma şi l-a îndemnat şi pe cântăreţ să tragă de câteva ori, însă acesta a refuzat cu vehemenţă şi chiar a rugat să se oprească toata manifestaţia.

Niciun invitat nu a părut că se teme în timp ce erau trase focurile de armă, ba mai mult aceştia râdeau şi chiar au filmat întreaga scenă.

De altfel, în urmă cu o lună s-au tras focuri de armă pe o stradă circulată în oraşul Bocşa din Caraș Severin. La un control de rutină, poliţiştii au încercat să tragă pe dreaptă un Ferrari aflat în coloană la o nuntă.

Şoferul a încetinit, însă când a ajuns lângă poliţist, a accelerat şi l-a accidentat. Colegii acestuia au încercat să-l oprească și de aceea au tras în aer trei focuri de armă. Şoferul maşinii de viteza a fost, în cele din urmă, oprit la câteva sute de metri distanţă de un alt echipaj.

În acest moment, bărbatul este audiat, iar avocatul său susţine că şoferul nu s-a sustras controlului, ci doar le-ar fi spus poliţiştilor că va opri la locul în care se desfăşura nunta.

Șoferul de 42 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de extrădare deoarece pe numele său autorităţile din Austria au emis mandat european de arestare. …https://www.romaniatv.net/imagini-incredibile-la-o-nunta-mai-multi-invitati-trag-cu-mitralierele-in-fata-manelistului-adrian-minune-exclusiv_5788198.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.