Imagini şocante la Mehedinţi. Pacient cu COVID fugit din spital, luat pe sus şi dus înapoi

Imagini șocante au fost surprinse în Mehedinți. Un pacient infectat cu coronavirus a încercat să fugă din Spitalul Județean Drobeta Turnu Severin, însă a fost văzut de paznic. Pacientul a fost luat pe sus de medici și dus inapoi în spital.

Imagini șocante la Mehedinţi. Pacientul infectat cu coronavirus, care a încercat să fugă din Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin, era internat la ATI şi primea oxigen suplimentat.Paznicul unităţii sanitare a fost cel care l-a observat pe bărbat în timp ce încerca să fugă din spital. Acesta a dat alarma şi mai multe cadre medicale, îmbrăcate cu echipamentul de protecţie împotriva COVID, l-au luat pe sus pe bărbat şi l-au dus înapoi în spital.

Imagini şocante la Mehedinţi. Un pacient infectat cu covid imploră medicii să nu-l ducă înapoi la spital

Un trecător a filmat întreaga scenă, iar pe imaginile apărute pe reţelele de socializare se vede cum pacientul imploră asistentele să nu-l interneze din nou.„Nu se poate asa ceva ce se intampla in Drobeta Turnu Severin! Oameni de nimic. Un om a fugit din spital si striga dupa ajutor! Oameni buni faceti ceva! Acesti incompetenti omoara oamenii il iau cu forta inapoi. Cine stie prin ce chinuri trece acest om….”, a scris o internauta pe pagina sa de Facebook. … https://www.romaniatv.net/imagini-socante-la-mehedinti-pacient-cu-covid-fugit-din-spital-luat-pe-sus-si-dus-inapoi_5094378.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ