Imagini uluitoare în Suceava! O trecere de pietoni se termină într-un zid. Viceprimarul oraşului: „Când se lucrează noaptea, Doreii își fac de cap. Au făcut această lucrare în bătaie de joc”

Situaţie neobişnuită în Suceava, unde o trecere de pietoni se termină într-un zid. Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului, susţine că s-a ajuns la această situaţie din cauza constructorului care a marcat trecerea pe configuraţia veche.

O trecere de pietoni se termină într-un zid în municipiul Suceava. Problema a fost semnalată pe Facebook de viceprimarul oraşului, Lucian Harșovschi.

„Când se lucrează noaptea, «Doreii» își fac de cap. Anul trecut modernizam ceea ce înseamnă pietonal în jurul Casei Cărții, iar prin modificările făcute, trecerea de pietoni trebuia mutată, întrucât, pe noua configurație a pietonalului se oprește într-un zid. Lucrările s-au terminat în iarnă, iar condițiile meteo nu au mai permis să fie aplicat un nou marcaj rutier. Întâmplător sau nu, «Doreii» care lucrează la marcaje rutiere au marcat trecerea de pietoni pe configurația veche, oprindu-se în zid”, a scris Lucian Harșovschi, pe Facebook. …https://www.romaniatv.net/imagini-uluitoare-in-suceava-o-trecere-de-pietoni-se-termina-intr-un-zid-viceprimarul-orasului-cand-se-lucreaza-noaptea-doreii-isi-fac-de-cap-au-fa%cc%86cut-aceasta%cc%86-lucrare-i%cc%82n-ba_5546828.html
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ