spot_img
25.2 C
Vaslui
14-iul.-2024
spot_img

Imaginile dezastrului: O autostradă din Belgia, transformată în groapă de gunoi după inundațiile catastrofale din iulie

- Advertisement -

Precipitațiile abundente din Europa din perioada 12-15 iulie au provocat inundații care au distrus case și linii electrice și s-au soldat cu aproximativ 200 de morți, dintre care 38 în Belgia. În estul Belgiei, aproximativ 90.000 de tone de deşeuri rezultate în urma inundaţiilor se întind pe o porţiune de autostradă, transformată în groapă de gunoi, potrivit Afp, citată de Agerpres. Imaginile surprinse arată pagubele materiale excepţionale lăsate în urma ploilor abundente.

La Herstal, în apropiere de oraşul Liege, una din regiunile cele mai afectate de inundaţii, jucării, cărţi şi saltele murdărite de noroi, dulapuri şi frigidere făcute bucăţi sunt aruncate pe o porțiune de opt kilometri din autostrada A601 dezafectată. Autoritățile au transformat-o în groapă de gunoi improvizată cu o înălţime de şase metri, iar toată marea de obiecte a fost adusă în ultimele şase săptămâni cu camioanele, după curăţarea cursurilor de apă a râurilor Meuse şi Vesdre.
Citeşte întreaga ştire: Imaginile dezastrului: O autostradă din Belgia, transformată în groapă de gunoi după inundațiile catastrofale din iulie

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.