19.8 C
Vaslui
28-iun.-2022

Imaginile dintr-un adăpost din România pentru refugiați au devenit virale. Mesajul unei ucrainence pentru români

Imaginile dintr-un adăpost din România pentru refugiații ucraineni au devenit virale pe rețelele de socailizare după ce au fost făcute publice de o tânără din Ucraina.

O tânără din Ucraina ajunsă în țara noastră a postat un filmuleț pe TikTok, acolo unde prezenta condițiile în care au fost primiți refugiații, într-un adăpost din Galați. Aceasta a fost nevoită să renunțe la toată viața ei de acolo și să fugă din calea războiului, găsind refugiu în țara noastră, ca multe alte femei și copii din Ucraina.

Românii s-au mobilizat într-un mod extraordinar pentru a le da o mână de ajutor ucrainenilor care de mai bine de două săptămâni duc lupte grele pentru a face față invaziei ruse. Ei au fost primiți cu brațele deschise, iar românii, cât și autoritățiile s-au asigurat că au parte pe teritoriul nostru de tot ce au nevoie.

Ucrainenii au fost uimiți de condițiile din adăposturile din România și mulți au făcut publice imagini de acolo pentru a le mulțumi românilor pentru generozitatea…https://www.libertateapentrufemei.ro/diverse/imaginile-dintr-un-adapost-din-romania-pentru-refugiatii-au-devenit-virale-mesajul-unei-ucrainence-pentru-romani-282619

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here