Imaginile socante ale impactului mortal în cazul mortii tinerei din Banca!

NEATENTIE..Imagini cutremurãtoare au apãrut în spatiul public, cu ultimele momente din viata celor doi tineri care au murit în urma accidentului feroviar din Vlãdeni, judetul Iasi. Tragedia a avut loc chiar pe 14 februarie, la trecerea la nivel cu calea feratã. Pe imaginile surprinse, se observã cum tânãrul care se afla la volan vine în trombã si nu a schitat niciun gest de a încetini pentru a se asigura la trecerea de cale feratã. Cel mai probabil, acestia discutau si nici mãcar nu au realizat cã în zonã se aflã calea feratã. Cei doi tineri, aflati într-un BMW, au fost pur si simplu zdrobiti de trenul Iasi-Dorohoi.

O camerã de supraveghere din proximitatea cãii ferate a surprins impactul devastator dintre tren si masina în care se aflau Dragos si Laura. Ceea ce surprinde cel mai mult este faptul cã soferul nu a avut nicio reactie. Dragos Pãuceanu nu a încetinit si nici mãcar nu s-a asigurat. Se pare cã acesta observã trenul în ultimul moment si încearcã sã tragã de volan. Totul a fost zadarnic si prea târziu. Practic, în urma impactului, masina a fost târâtã aproximativ 150 de metri. Cei doi tineri nu au avut nicio sansã de supravietuire.

Laura, înmormântatã la Banca, Dragos, la Piatra Neamt!

Tragedia de nedescris a lovit o familie din comuna Banca pe 14 februarie. Una dintre fete, Laura Nechifor, absolventã a Universitãtii A.I.Cuza din Iasi, de 25 de ani, a murit în acest accident feroviar grav. Fata, care este din Gara Banca, se afla în masina marca BMW, cumpãratã chiar cu o zi înainte, pe 13 februarie, din Suceava. Masina era condusã de Dragos Pãuceanu, de 23 de ani, din Piatra Neamt, cei doi fiind colegi de serviciu. Apropiatii acestora spun cã tinerii se aflau la începutul relatiei si mergeau sã petreacã împreunã Ziua Îndrãgostitilor pe marginea unui lac. Cei doi tineri au plecat la Cer împreunã! Dragos va fi înmormântat la Piatra Neamt si Laura, la ea în satul natal, Gara Banca, pe 18 februarie.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ