spot_imgspot_img
9.3 C
Vaslui
22-apr.-2024

Îmbătată pentru sex

- Advertisement -

O copilă de 13 ani din Suraia, însoţită de mama sa, a reclamat ieri procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani că ar fi fost „drogată“ de un tânăr, care ar fi intenţionat să facă sex cu ea. Fata spune că a fost urcată într-o maşină şi dusă la o pensiune din Focşani, apoi a fost obligată să bea şi i s-a sugerat să se culce cu unul dintre băieţii care erau prezenţi. Copila ar fi reuşit să scape cu ajutorul unei lucrătoare de la pensiune.

V. B. are 13 ani şi însoţită de mama sa, a trecut ieri pe la Parchetul local Focşani pentru a reclama ceea ce a păţit la sfârşitul săptămânii trecute. Fata a scris în plângerea adresată procuro-rilor că sâmbătă, în jurul orelor 17.00, a plecat de acasă cu gândul de a ajunge la o prietenă. În drum spre casa acesteia, s-a întâlnit cu o altă fată de 16 ani, care a invitat-o pe la ea. Cele două au stat de vorbă, iar apoi cea mai mare s-a oferit s-o conducă acasă. Pe drum au fost oprite de un tânăr, care se afla la volanul unei Dacii Papuc cu două locuri. „Colega mea s-a oferit să mă însoţească când am vrut să vin spre casă. Pe drum s-a oprit o maşină lângă noi. Era o Dacie Papuc. La volan era un băiat pe nume Cristi. Se cunoştea cu fata cealaltă. Mi-a dat să beau dintr-un suc şi nu am mai ştiut de mine. Nu ştiu ce mi-au pus în el. Nici nu ştiu dacă am căzut sau am adormit. Când m-am dezmeticit, eram într-o maşină şi am văzut un indicator de Râmnicu Sărat, cred că eram pe centură. Am adormit din nou şi m-am trezit la un hotel din Focşani“, povesteşte V. B.. Fata mai spune că a fost condusă într-o cameră. Alături, aşa zisa prietenă a discutat cu Cristi şi cu un alt băiat, Petrică, pe care l-au găsit la pensiune. După ce fata de 16 ani s-a întors în camera în care se afla reclamanta, i-a sugerat că ar fi bine să se culce cu unul dintre băieţi dacă vrea să mai plece de acolo. „Fiindcă am refuzat, Petrică m-a forţat să beau. M-a tras de un picior şi l-am lovit, cred eu, în zona sensibilă pentru că a plecat. Cred că şi ei băuseră pentru că în camera cealaltă puţea a băutură. Am rămas singură şi am început să ţip şi să fac scandal pentru a fi auzită. O femeie care lucra în pensiune a venit la uşă şi m-a ajutat să ies. Tot ea mi-a chemat un taxi“, mai spune copila.

În reclamaţie, fata a mai scris şi că în momentul în care a fost văzută că pleacă, amica sa a urmat-o plângând, implorând-o să o ia şi pe ea. Ambele ar fi urcat în taxi-ul care le-a dus spre Suraia. La Bilieşti, fata de 16 ani a coborât fără să dea vreo explicaţie. Copila de 13 ani s-a dus acasă, unde le-a povestit părinţilor ceea ce i s-a întâmplat. Aceasta mai susţine că nu este prietenă cu tânăra de 16 ani şi că nu ştia ce-i poate capul. A auzit în comunitate că nu ar fi un „element bun“, dar nu a vrut să-i asculte pe părinţi, care au sfătuit-o să nu aibă de-a face cu ea. „Nu vreau bani sau altceva, ci vreau să fie prinşi pentru ca alte fete să nu păţească ce a păţit fata mea. În cazul în care se ocupă cu lucruri necurate, atunci să răspundă în faţa legii“, a spus mama fetei.

Plângerea a fost înregistrată ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, iar procurorul desemnat va face cercetări în acest caz.

monitorulvn.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.