32.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Îmbulzeală la magazinul ANAF-ului. Zeci de oameni stau la coadă să cumpere produse confiscate

Zeci de oameni s-auaşezat la coadă de la cinci dimineaţa la primul magazin pe care ANAF-ul l-a deschis, astăzi, Capitală. Magazinul de produse confiscate se află pe strada Măriuca nr. 14, iar programul de funcţionare al magazinului este de luni până joi, între orele 09.00-15.00.

Chiar dacă nu prea ştiu exact ce se vinde în magazin, oamenii au venit de la primele ore ale dimineţii şi s-au aşezat la coadă pentru a fi siguri că vor apuca să cumpere produse ieftine din magazinul deschis de ANAF. Magazinul Fiscului s-a deschis de la ora 09.00, iar clienţii s-au înghesuit la intrare, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine.

Oamenii pot cumpăra produse variate, de la îmbrăcăminte şi încălţăminte şi electrocasnice până la decoraţiuni pentru bradul de Crăciun. Preţul produselor pornesc de la 0.40 de bani şi ajung la cel mult 32 de lei. De exemplu, o bere la doză se vinde la doar 1,3 lei,  sucurile carbogazoase se vând la doar 3 lei.

„Speram să apucăm şi noi ceva. Dacă sunt preţurile mici. Am salariu mic, ne descurcăm foarte prost, 480 de lei am salariu, iar soţul e şomer. O să iau ceva îmbrăcăminte şi un set de oale”, a spus o localnică.

Marfa pe care o vinde fiscul la jumătate de preţ provine din marile en-gros-uri ale Capitalei şi a fost confiscată de Garda Financiară, Vamă sau Poliţie pentru că nu îndeplinea condiţiile de comercializare conform legii, în sensul că vânzătorii nu aveau acte pe produse.

realitatea.net

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here