-0.4 C
Vaslui
27-ian.-2023

Imigranți filmați când treceau fraudulos granița în România: unde voiau să ajungă libanezii

- Advertisement -

Cei doi libanezi au fost filmați cu camerele cu termoviziune în timp ce încercau să intre ilegal din Bulgaria în România.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au depistat, pe 12 ianuarie, în zona localității Carvăn, doi cetăţeni străini care se deplasau pe jos dinspre Bulgaria.

Folosind tehnica de supraveghere din dotare, polițiștii de frontieră au observat în apropierea localității Carvăn, în dreptul fâșiei de protecție a frontierei de stat, două persoane care se deplasau pe jos, dinspre  Bulgaria către interior.

„Un echipaj al poliției de frontieră a procedat la somarea și interceptarea acestora, stabilind faptul ca sunt cetățeni străini și nu vorbesc limba română.În cadrul cercetărilor a rezultat că cei în cauză sunt cetățeni libanezi, în vârstă de 22 și 28 ani, care au trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria”, potrivit comunicat al Poliției de Frontieră...https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/imigranti-filmati-cand-treceau-fraudulos-granita-2234305.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.