Împăcare istorică, în instanță, între membri ai lumii interlope din Iași! S-a făcut pace după o bătaie sângeroasă în centrul orașului! Viorel și Robert Oarză au scăpat de gratii și de o mare parte dintre acuzații!

Membrii clanului Corduneanu au decis să își retragă plângerile făcute împotriva lui Viorel Marian Oarză și a fiului său, Robert Oarză. Astfel, chiar dacă au fost trimiși în judecată de procurorii ieșeni, Viorel și Robert Oarză scapă de o mare parte dintre acuzațiile aduse

Împăcare istorică, între membrii clanurilor interlope din Iași! Frații Corduneanu au renunțat la plângerile formulate împotriva lui Viorel Marian Oarză și a fiului său, Robert Oarză! Mai mult, cei din urmă au fost puși în libertate de judecătorii ieșeni.
Astfel, ieri, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea de revocare a măsurii preventive făcută de Viorel Marian Oarză și Robert Oarză.

„Instanța revocă măsura arestării preventive dispusă față de inculpații Viorel Marian Oarză și Robert Andrei Oarză. Dispune punerea în libertate a inculpaților, dacă aceștia nu sunt arestați în altă cauză”, au precizat judecătorii ieșeni.

Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Frații Corduneanu s-au împăcat cu Viorel și Robert Oarză

Hotărârea de ieri a instanței vine pe fondul împăcării istorice dintre cele două clanuri din Iași. Potrivit avocatului care îi reprezintă pe Viorel și Robert Oarză, părțile vătămate din dosar (frații Corduneanu) au renunțat la plângerile formulate. …https://www.bzi.ro/impacare-istorica-in-instanta-intre-membri-ai-lumii-interlope-din-iasi-s-a-facut-pace-dupa-o-bataie-sangeroasa-in-centrul-orasului-viorel-si-robert-oarza-au-scapat-de-gratii-si-de-o-mare-parte-din-4156867?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ