spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
23-feb.-2024

Impact violent pe Calea Chișinăului unde un autoturism s-a răsturnat

- Advertisement -

În aceste momente un accident rutier s-a produs la Baza 3, de pe Calea Chișinăului din municipiul Iași. Conform datelor existente sunt cel puțin două persoane rănite după ce două autoturisme au intrat în coliziune .

UPDATE: Au existat două persoane rănite ușor. Una dintre victime a refuzat transportul la spital. A doua victimă a suferit un atac de panică și a fost transportată la o unitate medicală din municipiu pentru mai multe investigații.

UPDATE: Ambii șoferi au fost testat cu aparatul de alcooltest, iar rezultatele au fost negative. Conform datelor preliminare, vina ar aparține șoferului de pe Dacia Solenza care nu ar fi acordat prioritate șoferului de pe Dacia Sandero.

Din imaginile suprinse se poate vedea că un autoturism roșu este răsturnat fix pe linia de tramvai. La fața locului se pot vedea două ambulanțe SAJ care intervin pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Nu se cunosc cauzele producerii accidentului. Circulația este blocată în totalitate pe un sens de mers și pe linia de tramvai…https://www.bzi.ro/accident-rutier-cu-doua-victime-in-baza-3-din-municipiul-iasi-coliziune-intre-doua-autoturisme-exclusiv-4543586?utm_source=website&utm_medium=top-stiri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri