31.1 C
Vaslui
01-iul.-2022

Impozite mai mari cu 500% pentru cei care dețin clădiri lăsate în paragină sau terenuri neîngrijite

Cei care deţin clădiri şi le lasă în paragină sau cei care au în proprietate terenuri neîngrijite vor plăti de anul viitor impozite mult mai mari, conform unei decizii a Consiliu Local al oraşului Piteşti.

Impozite mai mari cu 500% pentru cei care dețin clădiri lăsate în paragină sau terenuri neîngrijite. Se va întâmpla de anul viitor la Piteşti. Majorarea impozitelor cu 500 la sută a fost posibilă la Pitești prin decizie de Consiliu Local.

Până în prezent au fost emise aproape 300 de somații. Proprietarii sunt anuntați că vor plăti sume record dacă nu curață terenul sau nu renovează clădirile. Și se pare că sunt mai multe decât s-au așteptat chiar și autoritățile: 200 de terenuri și 76 de case abandonate au fost contabilizate de către angajații Primăriei.

Sumele pentru cei care nu vor respecta somațiile nu a fost deocamdată calculate, anunţă Antena 3. Termenul pentru cei care sunt obligați să-și curețe gospodăriile expiră la sfârșitul lunii. Este pentru prima dată în ultimii 30 de ani când se ia o astfel de decizie în Pitești.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here