spot_imgspot_img
9.6 C
Vaslui
25-feb.-2024

Împreunã pentru Laura: Solidaritate si sperantã în fata leucemiei (FOTO)

- Advertisement -

AJUTOR… Într-o zi obisnuitã, într-un colt linistit al lumii, viata familiei Mihailov a luat o întorsãturã neasteptatã si sfîsietoare. Laura, fetita lor de numai 10 ani, o luminitã plinã de viatã si curiozitate, a primit un diagnostic care a zguduit întreaga lor existentã: leucemie limfoblasticã acutã cu cromozom Philadelphia pozitiv, un tip de leucemie agresivã si nemiloasã. Acum, Laura si familia ei se aflã într-un punct critic al acestei cãlãtorii. Suma de 18.000 de euro necesarã pentru un an de tratament este una imensã, dar este pretul pentru o sansã la viatã, la normalitate, la zile însorite petrecute în parc, la zâmbete si visuri neîmplinite încã.

În acele momente, când a primit diagnosticul, lumea pãrea sã se opreascã în loc. Dar dragostea si hotãrârea pãrintilor Laurei nu au cunoscut limite. Ei au pornit într-o cursã contra cronometru pentru a-i salva viata, ajungând la prestigioasa clinicã Regina Margherita din Torino. Aici, speranta a prins contur, dar si realitatea cheltuielilor imense necesare tratamentului a devenit evidentã, depãsind cu mult capacitãtile financiare ale familiei.

Mama Laurei, cu vocea tremurândã de emotie, împãrtãseste: „De când Laura a fost diagnosticatã, fiecare zi pentru noi a fost ca o cãlãtorie pe un munte înalt si înfricosãtor. Privind-o pe fiica mea luptând cu o boalã atât de nemiloasã, inima mea se frânge în fiecare secundã. Dar, în acelasi timp, curajul si zâmbetul ei neînfricat sunt farurile care ne ghideazã prin întuneric. Nu existã cuvinte care sã descrie durerea unui pãrinte care îsi vede copilul suferind, dar existã sperantã – speranta care ne tine în viatã, speranta care ne împinge sã luptãm mai departe. Fiecare donatie, fiecare gând bun pe care îl primim pentru Laura, ne aduce mai aproape de ziua în care vom putea respira usurati, stiind cã am învins. Vã multumesc din suflet tuturor pentru sprijinul si dragostea voastrã. Împreunã, putem scrie finalul fericit al povestii Laurei”, transmite mama Laurei.

Fata de 10 ani vrea sã lupte! Ajutati-o!

În lupta neîntreruptã si plinã de curaj a micutei Laura Mihailov, o fetitã de doar 10 ani, se reflectã o poveste de dragoste, unitate si sperantã. Diagnosticatã cu Leucemie limfoblasticã acutã, având cromozomul Philadelphia pozitiv – un tip de leucemie extrem de agresiv – Laura a început deja al doilea ciclu de chimioterapie. Cu fiecare zi ce trece, ea îsi demonstreazã forta neasteptatã în fata unei astfel de provocãri. Fiecare zi pentru Laura este o luptã, nu doar cu boala, dar si cu durerile de cap intense si cu oboseala care îi coplesesc trupul fragil. Însã, în ciuda tuturor acestor greutãti, zâmbetul ei rãmâne lumina noastrã ghid. În ochii ei mici, vedem reflectatã nu doar suferinta, ci si o sperantã nestrãmutatã.

„Acum, mai mult ca niciodatã, Laura are nevoie de sprijinul nostru. Ea nu luptã singurã. Împreunã, putem aduce o schimbare în viata ei. Dragostea si unitatea noastrã pot face minuni. Devenind donatori, fiecare dintre noi poate deveni un erou în aceastã poveste, ajutând-o pe Laura sã continue lupta, sã sperãm si sã ne rugãm pentru zile mai bune. Dragi prieteni, fiecare dintre noi are puterea de a face o diferentã în viata Laurei. Oricât de micã, fiecare contributie adunã sperantã si aduce familia Mihailov mai aproape de ziua în care Laura va putea spune cã a învins leucemia. Haideti sã ne unim fortele si sã oferim acestei familii puterea de a continua lupta, puterea de a visa la un viitor fericit pentru Laura. Vã multumim pentru orice ajutor si pentru cã alegeti sã fiti parte din aceastã poveste de luptã si sperantã. Împreunã, putem aduce zâmbetul înapoi pe chipul Laurei. În acest moment crucial, fiecare contributie poate face diferenta între o viatã plinã de durere si o sansã la vindecare pentru Elena. Este un apel la umanitate si la compasiunea fiecãruia dintre noi”, a spus si Vlad Plãcintã, presedintele Asociatiei „Salveazã o Inimã”, Codul de înregistrare fiscalã fiind 31015982.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.