11.5 C
Vaslui
05-oct.-2022

„ÎMPREUNÃ SPRE 25”

- Advertisement -

Centralul a fãcut echipã cu ros-albastrii

NEDREPT….FC Vaslui a pierdut la limitã confruntarea cu Steaua Bucuresti, din etapa a X-a a ligii I. Galben -verzii au terminat partida în sapte jucãtori de câmp dupã ce Madson, Cernaiuskas si Sânmãrtean au fost trimisi mai devreme la vestiare de centralul Sebastian Coltescu.

FC Vaslui nu e Chelsea, însã pentru a nu suferi douã rezultate negative la rând, Steaua Bucuresti a apelat la ajutorul arbitrului Sebastian Coltescu. „Vedeta” serii a jucat rolul unui veritabil „mãcelar”, tãind din echipa gazdã fãrã milã, dar si fãrã dreptate. Cu un penalty neacordat si trei jucãtori eliminati cu mare usurintã în tabãra galben-verde, centralul a balansat cât a putut de mult talerul fortei de pe teren în favoarea oaspetilor, dar chiar si asa elevii antrenati de Ionut Mosteanu au fãcut fatã. Ba chiar mai mult, cu toate cã evoluau doar cu sapte jucãtori de câmp, vasluienii au semnat ultima fazã de gol a partidei si doar imprecizia lui Sãlãgeanu a fãcut ca meciul sã nu se termine la egalitate. Pe lângã prestatia lui Coltescu, FC Vaslui a fost slãbitã într-o mare mãsurã si de evolutia propriilor jucãtori. Vãzut înaintea partidei ca jucãtorul capabil sã facã diferenta, cãpitanul Vasluiului a fost doar o umbrã a celui care, în partida cu CFR Cluj, ridica Municipalul în picioare prin fotbalul arãtat. „Evolutia lui Sânmãrtean a fost „strãlucitoare”, se vede si contributia lui la golul lor. A fost foarte dinamic si combativ, fac referiri doar la evolutia lui, nu la impresari. ” a afirmat Porumboiu la finalul partidei. Omul de afaceri a atins si subiectul sensibil, cel al agentilor de jucãtori, având în vedere cã Sânmãrtean este impresariat de sotia antrenoului Stelei, Ana Maria Prodan. FC Vaslui are douã sãptãmâni la dispozitie sã-si lingã rãnile si sã continue lupta, urmãtoarea statie pentru Mosteanu si compania fiind Corona Brasov.

FC Vaslui aflã astãzi adversarul din Cupã

Tragerea la sorti pentru optimile Cupei României este programatã astãzi, începând cu ora 16:00. Evenimentul va avea loc în sala „Nicolae Dobrin”, de la Casa Fotbalului. În optimile de finalã s-au calificat 13 echipe din prima ligã, FC Vaslui, Viitorul Constanta, ACS Poli Timisoara, ASC Corona 2010 Brasov, Dinamo, Pandurii, Gaz Metan Medias, FC Botosani, FC Brasov, Petrolul Ploiesti, Astra Giurgiu, Otelul Galati si Steaua, una de liga a doua, Rapid Bucuresti, una de liga a treia, FC Chindia Târgoviste, si una de liga a cincea, CS Ripensia Timisoara.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.